Mivel hízlaljam fel a kutyámat? Mit adjak neki, hogy ne legyen nagyon vékony.
Szia!
Ilyen sok tészta nem a legtutibb...
Több zsiradékra lenne szükségük...
Adhatsz nekik lágytojást is!
De az lenne az igazi, ha minimum Dog chow-t kapnának.
És akkor amellé csak víz kell.
Bár én a Happy dogra vagy az Acanára szavaznék...
Ha neten rendeled, olcsóbbak.
Küldhetnék képet a kutyusról, hogy lássuk, tényleg sovány-e, vagy csak az agárvér miatt olyan...
Oldalról meg felülről is jó lenne látni...
Milyen táp?
A tésztától nem fog hízni nincsen benne semilyen tápanyag csak annyit érsz el vele hogy tele van a hasa.
Azthiszem Bodri a táp neve.
Annyi féle kutyakaja van, hogy fogalmam sincs mi lenne a jó...
Hogyan tudok ide képet feltölteni?
A jó minőségű tápot keverd össze maradék szaftokkal, hogy minél ízesebb legyen, akkor eszik belőle rendesen!
Vagy a tésztával keverd össze. Ami épp adódik.
Ha meg ilyen alkat, akkor lehet jól érzi magát így, csak annyi tartaléka legyen zsírban, pár miliméter, hogyha esetleg beteg lesz, és étvágytalan, akkor legyen mit felélnie.
Sok sikert,nekünk is ez volt a gondunk, infúzió is lett a dologból,amikor egyszer kisebb baleset érte, a fájdalomtól nem akart enni :(, azóta pont sz@rom le, hogy minden nap kutyulgatom neki a pástétomokat az acana táppal, így legalább bezabál rendesen.
De mit neveznek jó minőségű tápnak? Tudnátok esetleg linket küldeni jó minőségű tápról?
Olyan mintha a kutyám eleje egy terrier lenne a hátulja meg egy agár... az eleje tiszta izom, a lábai is. de a hátulja... vékonyak a combjai és teljesen felhúzott has, mint az agároknak...
Happy Dog..szerintem ez jó lesz :)
Uhhh, Bodri?! Annál még a Pedigree meg a Chappi is jobb, pedig ezzel nem mondtam sokat.
Sajnos az igazán jó minőségű tápoknak 1000 Ft körül van kilója, vagy afölött... de akkor azon kívül tényleg nem kell, csak víz, teljesen kiváltja a főzőcskézős tésztákat meg maradékokat, és jó eséllyel felszed tőle a kutyád némi husit magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!