Xeran kérdése:
Ketto angol cocker spanoiel szulkam van es miert veszekednek?
Figyelt kérdés
Tavaly januarban kaptam zsebit, oktoberben orokoltem fannyt. Korulbelul ket honappal ezelottig minden rendben volt, de zsebi egyre gyakrabban nekimegy fannynak. Fannynak en vagyok a harmadik gazdaja, ivartalanitott, hangtalan, hala a legelso gazdajanak, negy eves lesz, zsebi ma ketto. Nem tudom miert van ez, raadasul fannynak mindig a melso mancsat kapja el, de o siman le tudna verni,megse teszi, csak helyrerakja. Felek otthon hagyni oket es hogy barmi bajuk eshet.2011. dec. 26. 11:21
1/2 anonim válasza:
Nyugodj meg, kis dominanciai harc. Nem lesz véres vége, csak elrendezik a dolgot. Ne állj közéjük, mert akkor még nehezebb a dolguk
2/2 anonim válasza:
Nekünk két fiú van,és ők is össze szoktak verekedni néha.Ez sajnos előfordul ha két azonos nemű kutyát tartasz!Azt tudod csinálni,hogy ezt a viselkedést, bünteted,de persze nem veréssel! Pl.a balhé után el különíted őket egy kis időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!