Kutyámat elütötték, mi lehet (még) a baja?
nahhát sikerült elvinni az orvoshoz, jófej dolog volt tőle, h vállalta ma...
a medencecsontja megrepedt, emiatt nem tud menni, a felpuffadt has pedig inkább mellkas és az ütközés miatt keletkezett, vmi légcucc mondta pontosan de nekem abból sok nem maradt meg, nem akarok hülyeségeket írni. mind2-nél mondott lehetséges súlyosbító dolgokat, de azokra utaló tünetek egyik esetben sem jelenthetők ki, szóval ha minden jól megy idővel, sok pihenéssel rendbe fog jönni a pajti.
Deh ugye én ezt majd csak akkor hiszem el ha majd futkosni meg ugrándozni látom...
Mindenesetre nem kicsit megkönnyebbültem, kellett ez a vizsgálat, kapott vitamininjekciót is, bízom benne, h nem lépnek fel súlyosabb dolgok.
Mindenkinek aki segíteni próbált, kicsit is aggódott kellemes(ebb) ünnepeket kívánok!
Él és virul :)
Nagyon hamar felépült, de sétálni azóta se szeretem elvinni, mert szerintem most is gond nélkül kirohanna akármelyik autó elé :DD Ami talán probléma, hogy nagyon félős, szinte mindentől meg ijed...
Sajna sok idő nincs vele foglalkozni, szóval nagyon kis makacs kutya lett (beagle-nem csoda...)
Szegény kutyát azóta nem viszed sétálni?
Ha póráz van rajta, nem fog az autó alá szaladni.Ha pedig az elmúlt időben gyakoroltad volna vele a behívást, sétánál viselkedést, ma már nyugodtan tudnál vele sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!