Szoktál fogócskázni/kergetőzni a kutyáddal? :D
Figyelt kérdés
2011. dec. 23. 15:52
1/11 anonim válasza:
Naná. De esélyem sincs, villámgyorsan faképnél hagy, úgy meg nem nagy buli. :)
2/11 anonim válasza:
Szoktam, de úgy, hogy ő kergessen engem :)
3/11 anonim válasza:
Ez pl. behívás alapjainál is tök jó. Mert ha nem jön a kutya, ha hívod, akkor ugye elindulsz a másik irányba és ha fogócska közben úgy játszol vele, hogy ő kergessen téged, akkor ez a behívásnál is sokkal könnyebb lesz :)
4/11 anonim válasza:
nekem 4 van, így a fogócska általában annyi, hogy párokban szórakoztatják egymást...:D
én inkább birkózom velük, vagy labdát dobálok nekik... meg kötelet húzunk:)
Jó, hogy többen vannak, mert így sokkal többet és jobban tudnak játszani, mint amit én produkálni tudnék...
De persze a nagy séták, túrák, bringás futtatások sem maradhatnak el!:)
5/11 anonim válasza:
Az én kutyámnak az a kedvenc játéka, amikor labda van a szájában, és én kergetem. Persze ha elkérem odaadja, meg oda is hozza, de úgy szeret a legjobban labdázni, ha én kergetem közben.
6/11 compactegon válasza:
persze! imádja. "eeeelkapom a valagad!" :D
7/11 anonim válasza:
Mi ink. bújócskázni szoktunk, mert ő nem fut előlem. Max. úgy kergetőzünk hogy én futok előled, de ez nem buli egy hiperaktív, agilitymániás goldennel xD
8/11 A kérdező kommentje:
akkor nem csak én szoktam :D mi úgy szoktunk, hogy a szájába veszi a gumicsirkéjét, én meg kergetem :D nagyon szereti, egész nap játszana :D ha elkapom leteszi a földre és cserélünk :D ő fut utánam bár inkább azt szereti mikor én kergetem :) máshogy nem lehet lefárasztani, mert labdázni/dolgokat visszahozni nem szeret.
2011. dec. 23. 20:08
9/11 ratata válasza:
én is meg a kutyám is szerettük ezt játszani de sajnos az állatorvos eltiltott ettől a játéktól minket:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!