Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle méretét leírná nekem...

Beagle méretét leírná nekem valaki, illetve szobakutyának jó?

Figyelt kérdés
Akinek van otthon beagle mint házi állat , az kérem írja már le , hogy mekkora a mérete . Azaz hosszúság , magasság . Illetve szobakutyának jó lenne-e.
2011. dec. 23. 15:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat .

Letudnátok írni a szoba kutyákat , hogy melyek azok?

Valamelyi ktetszik -e .

Illetve lehet még is a beagle lesz , mert állatokkal foglalkozni bármennyit bírok (van Vadászgörényeim is , több óra játszás velük is naponta..)

2011. dec. 24. 02:33
 12/18 anonim ***** válasza:
A beagle vadászkutya... ahogy magára hagynád a görikkel, kivégezné őket. (csak jó tanács...)
2011. dec. 24. 08:08
 13/18 anonim ***** válasza:

ja és lemaradt a link...:)

[link]

2011. dec. 24. 08:12
 14/18 anonim ***** válasza:
Kedves 2. válaszoló! A bejgli nem egy étel?
2011. dec. 24. 12:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Na a beagle mellet maradtam.

Kertes házba lakunk , elég nagy udvar van , és kint lenne , szóval nem lenne bezárva , meg semmi ilyen ..

Sétáltatni meg vinném , mindennap , mert van időm , és lesz is ...

Akinek van beagle , és tudna pár információt írni róla , azt nagyon megköszönném..

Tudom , hogy van neten is , de azért személyes tapasztalat , megint más .

Köszönöm szépen :-)

2011. dec. 25. 13:43
 16/18 anonim ***** válasza:

a bejgli étel, igen, és nagyon finom...:D

de a beagle-t apám kiskorom óta így hívja, úgyhogy így maradtam. isten bocsássa meg bűnömet.:D

kérdező, én 2 beagle-t ismerek, azok mind tündérek, e tényleg nagyon szeleburdik, iszonyú nehéz lefoglalni őket...

agressziónak semmi jelét nem mutatják (az a két kutya), mindenkivel nagyon közvetlenek...:)

2011. dec. 25. 14:55
 17/18 anonim ***** válasza:

Egy másfél éves szukám van. Hál'Istennek, hogy nem kant vettem, egy szukával is rohadt nehéz. Nem cserélném el semmilyen másik kutyára, de ennyi nehézségem még soha nem volt, mint vele. Pedig oktatok is, más kutyákkal minden könnyebb...

A szabályok nagyon tisztán fel vannak állítva, de folyamatosan próbálkozik, hátha lehet már lopni az asztalról, kukából, hátha be lehet jönni a szobákba, hátha el lehet csavarogni a bokrokba séta közben...

Első, sőt még második kutyának sem ajánlom semmiképp, mert nagyon makacs.

Napi 4-5 órát sétálunk, kutyasulizunk, nyomkövetünk, vizsgára készülünk, tanulunk, vagy hagyom rohangálni más kutyákkal, itthon mégis hiperaktív, alig lehet kifárasztani. Rombol is elég rendesen, főleg kölyökkorban.

Tényleg mindent megeszik, élelemmegtagadás egy beagle-nél túl nagy kihívás, a hajléktalanok ürülékétől az utolsó morzsáig zacskóval együtt, mindent megpróbál megenni séta közben.

Kint nem lehet tartani, mert fázós, és tönkrevágod az ízületeit, ha télen kint tartod.

Plusz imád a gazdával lenni. És ha nincs ott a gazda, szörnyen viselkedik.

Vizsla esetleg?:)

2011. dec. 25. 16:29
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Háát , az nem nagyon tetszik .

Nem első kutyám lenne , most jelenleg Staffordshire terrier - em van , meg kb. 1 éve halt meg a németjuhász ...

Meg előtte is volt kutya , szóval nem első lenne :)

Még szétnézek szobakutyák között , aztán valami lesz ...:)

2011. dec. 26. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!