Golden retriever bírja ezt a hideget?
Tudom, hogy jó meleg téli bundája van, kétrétegű, de nagyon aggódom miatta. Van szigetelt hőfüggönyös kutyaháza és naponta 3-szor kicserélem a vizét melegvízre, de mégis bennem van a kérdés, hogy nem fázik-e?
Sajnos nem megoldható, hogy beengedjük a házba pedig szívem szerint ezt tenném...
Ugye nem lesz baja?
A kinti kutyák szépen, fokozatosan hozzászoknak a hidegebb időhöz.
Ha fázik, be fog menni a házába. Amúgy messze nincs még komoly hideg.
Még a hideg beállta előtt érdemes "erősebb" magasabb fehérje tartalmú táppal etetni.
De nem lesz baja.
Kint volt ő mindig, gyönyörű téli bundát növesztett, csak az a baj, hogy mint a mágnes vonza magához a vizet.
"
Esik az eső? Kit érdekel?? Megyek és futok egyet, jól megázom!! Esik a hó??? Hát milyen már ha nem havas a bundám?? Megyek és jól megázom!!"
Kb ilyen az én goldenem mentalitása... Van amikor tüsszög is egyébként... Bár az szerintem inkább vírusos dolog lehet, mert bejár hozzánk egy cica, aki szokott tüsszögni és ők nagyon elvannak egymással..:/
A tüsszögés lehet attól hogy a ó picit belemegy az orrukba és irritálja, hát tüsszent egyet.
Egyébként nem kell aggódnod nem fog megfázni, van szép nagy aljszőre, úgyhogy nem lesz semmi baj. Bár az enyém tegnaptól bent alszik mert esténként is -8-10 fokok vannak.
De mikor elhoztuk 8 hetesen akkor volt egy szigetelt helye, esett a hó minden és semmi baja nem volt :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!