Mire figyeljek oda, ha lesz kiskutyám?
minden olyan dolgot amit elér tegyél el vagy rakd magasra a vezetékeket is vhogy fedd le vagy vmi..
a szobanövényekre figyelj a mi kutyunk sikeresen lerágodsta a leveleket és a földet is kiszedte sajnso elég nagy növényekről volt szó mi azokat nem tudtuk hova tenni..
(panelba lakok és most 6 hónapos havanese-m van )
milyen fajta lesz??
Elsősorban konnektorokra, vezetékekre és minden számára mérgező, veszélyes dologra, amíg nem ismeri a szabályokat. Kényelmes fekhely, egy nyugodt sarok kell neki az alváshoz.
Ha már szabad lesz kimennie (gondolom kölök még) akkor mihamarabbi szocializációra mind az emberekkel, mind más állatokkal.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Már minden olyan dolgot eltettem, a vezetékere is gondoltam.
Yorkim lesz
A szobanövények mérgezőek lehetnek.
A csoki is méreg, a hagyma is mérgező lehet a kutyának.
Előfordulhat, hogy férges lesz a kutyus, ez a leggondosabb gazdánál is előfordul, az én kiskutyáim 3-szori féreghajtás után is azok voltak úgy, hogy az anyjukat már vemhesen féreghajtóztattam. Ha meg kifogsz egy gondatlan előző tulajt, akkor dőlhet a kutyusból a féreg. Vizsgáld át feltétlen a székletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!