10 hónapos kan csivava 1 hete bepisil (jelöl) a lakásban. Hogy tudnám leszoktatni? Mert amúgy szobatiszta már régóta.
Én vagyok az "ivartalanítás párti" tegnap írtam Neked. Ajánlanám a mi dokinakat, nagyon szeretjük őt (jóó, a kutyáim annyira nem...:) ) de én maximálisan megbízom benne, mindegyik kutyámat Ő ivartalanította, a seb gyönyörű, olyan picit ejt, hogy alig lehet észre venni, az egyik júliusban ivartalanított szuka kutyámnak kb már csak egy centis a halványka heg. És nyáron egyszer meg is mentette két kutyám életét, egyiket darázs csípet, egy másikat meg kullancs... itt a honlap, mindig vannak akciók! Hívd fel, egy végtelen kedves ember! Úgy emlékszem írtad, hogy pesti vagy, és Őrbottyán Budapesttől 20 percnyire van, szóval nem távolság, pláne ha azt nézed megéri, mert a benzinpénzzel együtt sem fizetsz majd 20 ezret!
[link] Dr. Erdélyi Gábor a neve.
Nálam a következetesség mást jelent.....
Utolsónak, köszi, de pécsi vagyok, a dokimmal meg vagyok elégedve, ő is mentette meg már a kutyómat mikor elhoztam betegen az alomból...csak drága nagyon nagyon..... na tegnap kimaradt a bepisi, és még ma se volt...most már csak anyámnál kell megnézni, mert ott meg aztán főleg jelölgetett.... köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!