Akiknek "mini" yorkijuk van. Mennyire beteges a kutyus?
Tuuuudooom....nincs mini yorki stb.stb.
De az érdekelne,hogy akinek mini yorkija van,az mennyire bánta meg,hogy ilyet vett.
Mennyibe került és mennyire beteges?
21:45- ez én vagyok.
Én nem a normális méretű , yorkikról beszéltem hanem az agyonszaporított mini verziójukról.
Nekem mindegy mit gondoltok.
Ott leírtam mindent , annak akinek nem tettszik ne olvassa el. Ja igen , kérlek , mutass már nekem kifejezetten mini yorki tenyésztőt törzskönyvel. Mert olyan NINCS !!!!!!!
A mini yorkie az amit a szaporító el ad. Miért mini?
Mert az anya kutya nem fajta tiszta, az apa kutya esetleg.
És az így született kölykök ezért lettek minik , mert agyon vannak szaporítva.
De minek rágom a számat , ha a begyöpösödött "mini" yorkisok nem hajlandóak észhez térni hogy át b_szták őket.
De mindegy.
Imádom az állatokat is a yorkiekat is , nekem van egy yokim és egy havanesem is.
De az anyon szaporított mini kutyákat nem szeretem.
És az ilyen embereket is akiknek az normális ha a kutyájuk 2 éves és nincs 2 kg.
18:07 ( vagy négy )
Ez igaz. Bár nem én vagyok a Pető Kriszti , de igaz.
Nem szeretem, amikor valótlan dolgokat állítanak, az az egy nagyon bosszant.
Egyébként nem véletlen, hogy van egy alsó súlyhatár is, ami alatt nem vonható tenyésztésbe a kutya. Egész egyszerűen abnormálisan kicsik lennének, már-már életképtelenek. Ezeket nevezték el mininek, és az a szomorú, hogy erre van is kereslet:(
Én vagyok 18:05
A "minik"-et nem engedik eleget szopizni így nem tudnak elég táplálékot magukhoz venni. Nem fejlődnek és minik maradnak.
És a szaporítók ezt úgy szokták magyarázni " ez a fajta sokkal kevesebbet eszik".
Így az idióta mini vásárlók nem etetik szerencsétlen kutyát ,és örökkön örökkön örökké mini lesz.
:( Szerencsétlen kutyák :(
csak nevetek olyan baromságokat írtok. csak higgyétek, hogy ők nem esznek nem isznak, betegek meg szenvednek szerencsétlenek.
higgyétek csak el.
gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!