Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Létezik jó állatorvos?

Létezik jó állatorvos?

Figyelt kérdés

Kezdem azt hinni, hogy nem fogjuk megtalálni az IGAZIT, állatorvost tekintve... Egészséges a kutyám szerencsére, apró problémáink vannak, amik engem mint kezdő gazdit megijesztenek és ezért már voltunk jópár alkalommal állatorvosnál... Szinte mindenhol azt tapasztaltuk, hogy a kutyust hanyagul vizsgálják meg, nem a megfelelő gyógyszert adják, nem figyelnek oda a higiéniára és nagyon drágák... Csomószor fizettünk ilyen 7-8-10 ezret szinte a semmiért!!! Emellett még csak nem is viselkednek kedvesen a kutyámmal, aki pedig egy szeretetbomba, az utolsó állatorvos meg úgy adott be neki egy injekciót, hogy két percig folyamatosan nyüszített, pedig ő elötte életében nem reagált fájdalmasan az injekciókra! Általában nem is lehet látni rajta, hogy injekciót kap...

Nagyon rossz kedvű vagyok és aggódom, hogy ha valamikor nagy szükségünk lesz állatorvosra, kihez mehetünk, akiben meg is bízhatunk...:(((

2011. dec. 16. 20:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én Dunaharasztin lakom. Itt van egy nagyon jó állatorvos. Az úr már idősebb, a lakásánál van a rendelője. Egyáltalán nem modern...de kit érdekel? Ért az állatokhoz, nagyon sokáig főállatorvos volt. Nekünk több állatunknak megmentette az életét. Egyszer egy újszülött kiskutyánknak kinyalta az anyja a hasát, gondolhatjátok milyen kis vékony bőre van egy kiskutyának...mint egy hártya (mielőtt leszóltok, kuvaszt tenyésztettünk, és NEM szaporítottunk!). Na ő pedig olyan gyönyörűen összevarrta neki...pedig nem lehetett egyszerű. Legutóbb pedig a cicámat mentette meg, aki patkánymérget nyalt fel...és elkért érte 500 Ft-ot...na nem is szaporítom a szót, ha hajlandóak vagytok kijönni ide, és nem az nektek a lényeg, hogy ultramodern környezetbe érkezzetek, hanem egy olyan tapasztalt ember foglalkozzon az állatotokkal, aki tényleg is ért hozzá és nem drága, akkor őt ajánlom:

Dr. Gyalai Mihály

2330 Dunaharaszti, Andrássy út 9.

(70) 235-6693

2011. dec. 16. 22:41
 12/14 A kérdező kommentje:

Szia!

Neked is köszönöm a tippet!

Még annyit megkérdezhetek, hogy tiszta a doktor úr rendelője? Az nem baj egyáltalán, hogy nem modern, csak a megfelelő higiénia fontos.

Meg még amit jó lenne tudni, hogy ismeri a mai gyógyszereket?

Nagyon ígéretesnek tűnik egyébként a dolog, szerintem legközelebb lehet, hogy tényleg kocsiba pattanunk és kimegyünk.

2011. dec. 16. 23:03
 13/14 anonim ***** válasza:

Doqd!

Megkérdezhetem hová valósi vagy?

2011. dec. 16. 23:15
 14/14 Akiteki ***** válasza:
Létezik. Én kb. hatodkra találtam meg Pesten az igazit.
2011. dec. 17. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!