4 hónapos amstaff fülvágása milyen áron mozog mostanában?
az ilyen jellegű válaszok mint a tiéd nem túlzottan érdekelnek, nem az a kérdés hogy szerintetek le vágassam.
egyébként a fajtársaihoz képest hatalmas lógó füle van és játék közben is a fülén csüngenek néha szegény kutyának..szerintem így neki is jobb lenne a jövőben!
az első komentem az első válasz írójának szántam:)
elvileg le lehet vágni akármikor csak minnél fiatalabb annál jobb a kutyának is meg a pénztárcának is
Csak olyan fajták fülének kupírozása legális, amelyiknél azt a fajtastandard megköveteli.
Amennyiben a kutyádnak nincs törzskönyve keveréknek minősül, ebben az esetben a fülének kupírozása illegális.
Első vagyok! Kizárt dolog hogy egy amstaffnak hatalmas lógó fülei vannak. xDD Vagy akkor nem fajtatiszta tehát utolsó válaszoló kommentje van érvényben. Nincs olyan hosszú fül ami zavarná a kutyát a játékban, mivel ez természetes. Az ami zavarja kutyát az a látása egy pulinak. Sokan azt hiszik hogy ez így jó neki de próbáld ki hogy milyen ha a képedbe van egy adag haj. Egy kutyánál sincs másképp. Nem akarom belekeverni ezt de ez az egyetlen ami zavarja a kutyát. Képzeld az se zavarja ha nincsenek mellső lábai. Vannak ilyen kutyák és teljes életet élnek, te ehhez képest te pusztán a te érdekeidet nézve, hogy neked hogy tetszik, csonkítanád meg egy kutya fülét. Szégyen, hogy egyek mihez folyamodnak hogy kutyájuk "szép" legyen. Nekem rottweilerem van, de egyszer nem fordult meg a fejemben csonkítani a farkát ugyanis az hátráltatja a kutyát a beilleszkedésben és főleg abba hogy kifejezze magát.
Lesz*rom mi volt a kérdésed. De remélem jól megnehezítik a dolgod....
de, törzskönyves kutyáról van szó..
a másik válaszadónak csak annyit mondok hogy okoskodj máshol, a roti egy gyönyörű kutya, menjél foglalkozzál inkább vele. NE OFFolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!