Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek sem való nekik kutya?

Szerintetek sem való nekik kutya?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, aki mostanában nagyon fel van pörögve, mert tavasszal kiskutyájuk lesz. Dobermann.

A gond az, hogy ez egy olyan család ahol valahogy nem élnek túl sokáig az állatok, mert az anyja nem szereti őket, az apja meg nem ér rá foglalkozni ilyesmivel. volt már egyszer kutyájuk -2 hétig, az anyja nem bírta tovább, elpasszolták.

a barátnőm tuti nem foglalkozna egy kutyával kellőképpen, csak addig lenne érdekes amíg kölyök. Már látom előre, hogy a kutyát naponta 2x megsimogatja, meg este kap kaját és ennyi. Pedig a dobermannak nem elég ennyi... Egyik kutya sem szobadísz, de az örző-védő fajták meg főleg nem. Kérdezem tőle, hogy kutyasuliba hordjátok e majd erre a barátnőm kérdezi hogy körülbelül mennyi egy tanfolyam (én járok a kutyámmal) mondom neki, az árat . erre ő: jaj hát az nagyon drága. És hogy jutok el odáig? Mondom neki hogy kocsival. Barátnőm: de oda apám nem fogja beengedi, összeszőrözi, meg összekarcolja az autót.

felvetettem, hogy menjenek akkor inkább egy menhelyre kutyáért, de láttam rajta, hogy ő oda be nm teszi a lábát. Az a dobermann-kiskutya meg fog bolondulni ott mire felnő és semmivel sem tudom lebeszélni róla! Már mindent elmondtam ami eszembe jutott hogy miért ne pont dobermant, de semmi nem hat rá. Van valami ötletetek hogy hogy tudnám lebeszélni?

2011. dec. 15. 17:02
1 2
 11/11 nóri2 ***** válasza:

szerintem sem való neki kutya és próbáld egyszerre lebeszélni róla és mongyuk rábeszélni mongyuk halra vagy olyan állatra amivel nm kell foglalkozni

sok sikert hozzá:D

2011. dec. 18. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!