Attól állatbarát valaki ha a facebook-ra napi 5 menhelyes kutyát postol ki?
én is rakok ki néha ,mert hátha egyik ismimnek kell kutya és pont megtetszik neki és már volt rá példa egyik ismerősöm keresett vizsla keveréket és megosztottam pár napra rá befogadta a kutyust mert tetszett neki :)..bár én nem szoktam hozzá írni semmit csak megosztom..
azzal én sem értek egyet hogy oda írja hogy vki menjen a kutyáért vagy fogadja már be szerencsétlent, de ő soha a büdös életbe be nem fogadná..
Ez megmondom, mire elég: semmire. Ezzel nem fogja megmenteni a kutyákat. Ezt mindenki meg tudja csinálni egy-két kattintással, ezzel semmit nem tesz értük. Szóval igen, szánalmas, inkább szemetel az üzenőfalon, minthogy valami érdemleges dolgot tenne ezzel.
Ez az én véleményem.
Én nem csak facebookon osztom meg őket, hanem hirdetem rengeteg hirdetős oldalon, stb. Szerencsére így több kutyusnak sikerült már megmenteni az életét. Mivel én nem tudok értük menni (gyalog kutyát menteni elég nehéz, főleg, ha több 10 km-re van), így kirakom, mert értesülnek róla azok, akik tudnak.
Amikor tehetem, akkor segítek a menhelyen, folyamatosan figyeljük a gyepis kutyák állapotát, tartjuk a kapcsolatot a gyepi vezetőjével, napi szinten érdeklődünk h van-e új kutya, stb. Szóval sokat ér ez is.
Mert tegyük fel megosztok 1 kutyát. Ha csak 5 ismerősöm osztja tovább, akkor megint látja 5Xszázvalamennyi ember, abból csak 3 ossza tovább és akkor megint látja egy csomó, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!