Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kutyafajtát keresek, nem...

Egy kutyafajtát keresek, nem igazán ismerem őket. Nagy testű (magamban csak borjúkutyának hívom), magas, hosszú lábai vannak és ami elég jellegzetes, mintha szakálla lenne. Hosszú feje van és kedves, kicsit bamba arckifejezése. Milyen fajta lehet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 16. 21:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én azt sem tudom hogy működik ez a pontozás, az pedig, hogy mi értelme van, még ennyire sem látom át. Csak azt láttam, hogy ma én is kaptam valai 58%-ot, azért mert megkerestem és bemásoltam egy törvényszöveget, ami pontosan arra volt választ, amit valaki kérdezett... Sebaj, ha valakinek ez jó szórakozás, biztos boldog lesz tőle, engem meg nem hat meg. A válaszokat köszönöm mégegyszer mindenkinek!
2009. máj. 18. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!