Kérnek érte pénzt?
Ismerősöm megkért h vigyem el a kutyáját a menhelyre. Mert, 1hét múlva megy ki külföldre és nem tudja h mikor jön vissza lehet h nem is fog vissza jönni. Ma elvinném, de nem tudom h kérnek-e érte pénzt. Én úgy tudom h nem kérnek. Most kérnek pénzt vagy nem? (ez lenne a kérdésem)
Ide viszem ma.: [link]
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Nem kérnek érte pénzt, de az sem biztos, hogy befogadják. Folyamatosan telt ház van.
Milyen kutyus?
És miért is nem viszi magával a kutyáját a "kedves" ismerősöd?
Valószínű h nem fogják bevenni, mivel szinte az összes menhely 120-150%-on üzemel.
rohadjon már meg az az idióta, aki nem képes magával vinni a kutyáját!
az ilyen ember nem érdemel szeretetet egy élőlénytől sem, mert nyilván neki se szíve, se lelke. így felesleges rá energiát pazarolni.
Miért is nyúlok bele folyton az ilyesmikbe? Sejthettem volna, hogy husky keverék lesz a vége...
Na mindegy.
Próbáld meg felvenni a kapcsolatot az alapítvánnyal, mert úgyis nálunk fog kikötni. Hátha van valahol üresedés. Ha tudnak helyet, ahová el lehet vinni, csütörtökön elviszem.
Nem fogják bevenni, full teltház van mindenűt.
Gratula egy újabb felelős kutyatartó.
Ma 3-kor elvittem és még bebírták venni.
Köszi előre is a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!