Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jól kezdem a kis pit bullom...

Jól kezdem a kis pit bullom nevelését?

Figyelt kérdés
Vettem egy kis pit bull-t, 6 hetes.Ha rendszeresen mozgatom, sétáltatom, szocializálom és fegyelmezem, elvileg akkor nem lehet gond vele ugye?van vele egy kb egy idős másik kiskutya az valami tacskó keverék, plusz még egy macska is.Gondolom ha kölyök kora óta más kutyákkal valamint macskával is van akkor nem lesz gond nagyobb korában sem.Ha valamit rosszul csinálok írjátok meg legyetek szívesek.(ui: nem azért vettem, mert húúúú de pit bull, hanem szeretem ezt a fajtát)
2011. dec. 11. 20:59
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Gondolkodom az ivartalanításon is, sok helyen olvasom hogy nyugodtabb tőle a kutya.sajnos muszáj volt elhozni, mert a tulajnak a másik szukája hamarabb fialt mint kellett volna és nem volt helye.Hogy érdemes büntetni a verekedésért ha esetleg oda kerül a sor?
2011. dec. 12. 19:57
 12/13 A kérdező kommentje:
ja, anyját láttam az annyira félénk volt alig mert még előjönni is :) bár az nem jelenti azt hogy kutyákkal szemben nem vad
2011. dec. 12. 19:58
 13/13 compactegon ***** válasza:
kutyája válogatja. az enyémnek abszolút nem hatott a"fektesd az oldalára míg meg nem nyugszik"-teória. sem a grabancrázás. szarabbul esik neki, ha kényszerítem, hogy rám nézzen és morogva leb#szom :) valahogy nála pszichés ráhatással jobban eredményt érek el.
2011. dec. 13. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!