A szukáknál a HD mentesség sem korrekt. A3= enyhe pl.
Igaz, A3-ig tenyészthető a kutya, de a MENTES az A1.
Jól kiveséztük az oldalt. Viszont aki honlapot jelenít meg, annak át kell gondolnia, mit is oszt meg az érdeklődőkkel.
Nekem először is az tűnt fel, hogy ki vannak írva az árak, mikor ha megnézel egy rendes tenyészetet sehol nincsenek kiírva árak, mert a kutyákat nem egységáron adják a tenyésztők. Lehetnek színhibásak, különösen kiemelkedő egyedek stb..
Aztán, hogy a fejlécből és nem igazán ismertem fel hogy az Német Juhász lenne...
És még azt is hiányolom, hogy nem lehet rendesen visszakövetni az almokat, nagyon kevés a kép, és általában egy rendes kennelben el is vannak nevezve az almok (A, B, C alom..)
Ja, meg az, hogy a kutyáiknál nemhogy kiállítási eredmény nincs, de még a törzskönyvi nevük sincs kiírva, mikor az azért nem egy utolsó szempont hogy hogy szerepeltek a kiállításokon. DP eredmény legalább kint van némelyiknél.
De így összevetve mindent én nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!