Kiválasztottam ma a kutyusomat, pár hét múlva haza is hozom. Örüljetek velem együtt! Szerintetek is édes?
Nagyon boldog vagyok, mert első kutyám lesz és hosszú éveket vártam rá!!!:)
Ő a kiválasztott: [link]
Már alig várom, hogy itthon legyen velem!:)
Tündér.:)
Különben a kezdeti időktől ne félj, sok kölyköt neveltem már fel, és egyelőre még nem őrültem bele (csak majdnem)...:D
Ha adhatok pár jó tanácsot...:)
- Alio - állati foltok feltakarítására szőnyegről is... Aldiban kapható... Én úgy egy tucatot bespájzolnék.:D (Tényleg nagyon jó cucc, nekem jobban bevált a Vanishnél.)
- Mobil, táska, cipő,... ne legyen elöl.
Pláne, ha magára hagyod.
Párna, kábelek, mind érdekes rágcsálnivaló...:)
- Nem elkényeztetés, ha 3 hónapos koráig (vagy akár 4) egy ágyban alszik veled.
Utána vagy leszoktatod a fekhelyére, vagy továbbra is osztozhatsz vele az ágyadon, ha különben megfelelően falkatagként kezeled... (Én a közép-ázsiaimmal is együtt aludtam 4 hónapos koráig, iszonyú kezes, higgadt, szófogadó kutya lett, aki soha nem fordult ellenem, és ha idegen jön, de én nem támadok, akkor ő sem...)
Fenyítés ne fenékrecsapás legyen!
(De ha jól tudom, ezeket már leírja Cesar is...
Akinek a könyvei még nagyon hasznosak lehetnek (ha nem hasznosabbak...): Jan Fennell.
Jó kutyázást!!!!:):)
Ne ragaszkodj a tökéletes kiskutya kineveléséhez.Az fáj.
Csak érzéssel! Ahogy szeret az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!