Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiválasztottam ma a kutyusomat...

Kiválasztottam ma a kutyusomat, pár hét múlva haza is hozom. Örüljetek velem együtt! Szerintetek is édes?

Figyelt kérdés

Nagyon boldog vagyok, mert első kutyám lesz és hosszú éveket vártam rá!!!:)

Ő a kiválasztott: [link]

Már alig várom, hogy itthon legyen velem!:)

2011. dec. 9. 19:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Jan Fennel könyvét ajánlom, sokat tanulhatsz belőle, igazán érdekes olvasmány.
2011. dec. 9. 19:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen fajta kutyám van. :) Mexi a neve és 1.én volt 6.hónapos. Igazi kis energiabomba.
2011. dec. 9. 19:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Tündér.:)

Különben a kezdeti időktől ne félj, sok kölyköt neveltem már fel, és egyelőre még nem őrültem bele (csak majdnem)...:D

Ha adhatok pár jó tanácsot...:)

- Alio - állati foltok feltakarítására szőnyegről is... Aldiban kapható... Én úgy egy tucatot bespájzolnék.:D (Tényleg nagyon jó cucc, nekem jobban bevált a Vanishnél.)

- Mobil, táska, cipő,... ne legyen elöl.

Pláne, ha magára hagyod.

Párna, kábelek, mind érdekes rágcsálnivaló...:)

- Nem elkényeztetés, ha 3 hónapos koráig (vagy akár 4) egy ágyban alszik veled.

Utána vagy leszoktatod a fekhelyére, vagy továbbra is osztozhatsz vele az ágyadon, ha különben megfelelően falkatagként kezeled... (Én a közép-ázsiaimmal is együtt aludtam 4 hónapos koráig, iszonyú kezes, higgadt, szófogadó kutya lett, aki soha nem fordult ellenem, és ha idegen jön, de én nem támadok, akkor ő sem...)

Fenyítés ne fenékrecsapás legyen!

(De ha jól tudom, ezeket már leírja Cesar is...

Akinek a könyvei még nagyon hasznosak lehetnek (ha nem hasznosabbak...): Jan Fennell.

Jó kutyázást!!!!:):)

2011. dec. 9. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja! És majd olyan 4-5 hónapos kora körül szépen elkezdheted tanítgatni klikkerrel - nagyon érdemes ezt a módszert alkalmazni a nevelésnél! (Erről is találsz szakirodalmat...)
2011. dec. 9. 19:49
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
bichon havanese. Nagyon aranyos, vigyázz rá! Bár ahogy tartja a mondás, hogy "téli kiskutya, nyári menyasszony egy se jó" mégis téli kiskutya a tied. Nevelgesd, tanítgasd, ne kényeztesd el, bár ennek nehéz ellenállni.
2011. dec. 9. 20:02
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a kiskutyádhoz, és kivánom, hogy nagyon sok örömetek legyen egymásban:))))
2011. dec. 9. 20:07
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyos kutya. Sok sikert hozzá szeressed és védelmezzed!:D
2011. dec. 9. 20:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon édes, én nagyon örülök az örömödnek, én is átéltem, nagyon nagyon vártam már a kicsi kutyámra! Imádom! biztos te is nagyon boldog vagy már vele!
2011. dec. 9. 21:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Ne ragaszkodj a tökéletes kiskutya kineveléséhez.Az fáj.

Csak érzéssel! Ahogy szeret az ember.

2011. dec. 10. 07:26
 20/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy velem örültök és a jó tanácsokat is! Igyekezni fogok, hogy megtaláljam az egyensúlyt és nagyon szeressem a kicsi Dominót, de közben kijelöljem a határokat is!:) Jajj de hosszú még az a 3 hét!:(
2011. dec. 10. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!