Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csinálja ezt a kutyám...

Miért csinálja ezt a kutyám ha a család valamelyik tagja bejön a szobámba?

Figyelt kérdés

Van egy 8hónapos csivavám, az én szobámban alszik az ágyamon!Na és ha mondjuk anya bejön reggelente felpattan és elkezd ugatni, anya hiába szól neki ugat tovább.

Egyébként szereti anyát.De így van ez apuval is!Akkor is ha hozzám közelednek hogy mondjuk adjanak egy jóéjt puszit! Miért csinálja ezt???

2011. dec. 9. 13:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

mi lenne ,ha 40 kg-os kutya csinálná ugyan ezt ???

jellemző nevelési hiba!!

elkényeztetett, és neveletlen a kutyád, ami domináns viselkedési formával is kiegészül !

szegény kutya

2011. dec. 18. 20:02
 12/16 anonim ***** válasza:

Erőteljes birtoklás, dominancia, ami tényleg gyakori a csivaváknál, és nevelési hiba miatt jön létre..

Ahogy mondták előttem azt tudod tenni, hogy kizökkented mikor ez történik.

Közelednek az ágyhoz, elkezd őrjöngeni egy erőteljesebb bökéssel vagy stb. kizökkented, mondod hogy NEM! Nem szabad! és leteszed az ágyról.

Sokszor meg kell ismételni és akkor helyrehozható a hiba, de minél előbb!!!

2011. dec. 18. 21:13
 13/16 anonim válasza:
Egyértelműen fegyelmezni kell.
2012. máj. 9. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem kutyaként kezeled, téged véd, ő a vezér. A csivava is kutya, kezeld kutyaként, és amég nem fogad el vezérnek, addig ne aludjon az ágyadban. És amikor elkezdi ugatni a szüleidet, mit csinálsz? Rászólsz és lelököd az ágyról, vagy elkezded simogatva nyugtatni?
2012. máj. 9. 16:54
 15/16 A kérdező kommentje:
régebben nyugtattam azt hittem hogy ez más miatt baj, később aztán rácsaptam ráordítottam letettem az ágyról, de még mindig csinálja!
2012. máj. 9. 20:34
 16/16 anonim ***** válasza:

egyzserű: NE HAGYD !

büntesd azonnal, és ha reagált, és jól reagáld dícsért,és jutalmazd!

1 büntire,2 dícséret!

2012. máj. 9. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!