Ingyen elvihető staffi, vagy jelképes összegért, de hol?
Figyelt kérdés
Szaporitóktól semmiképp nem szeretnék venni kiskutyát,a tenyésztettre viszont sajnos nincs keret.(Nem kell beszólogatni,hogy ha nincs tenyésztettre pénzem,akkor az ellátására hogyan lesz,mert arra LESZ,és kevés kutyának van olyan jó dolga mint az enyémeknek)Gondoltam menhelyre vagy fajtamentőkre.nézegettem az amstaffrescue.com weboldalát,és kinéztem magamnak egy kutyust.Namost addig oké,hogy felhivom és ha minden oké akkor megyek érte..de milyen összegre számitsak? oltás,ivartalanitás ára,és ennyi?vagy? előre is köszönöm szépen a válaszokat.2011. dec. 9. 08:31
11/17 compactegon válasza:
mi 40ért vettük a tk-s szukánkat. hobbykutyának szintén, törött a farka (de nem látszik). sok tenyésztőnél van "hibás" kiskutya, de legalább valamennyire szűrve vannak, a menhelyiek többsége sajnos nem, szaporítótól odakerült kutyusok. vigyázz, nehogy kifogj egy ideggyenge pit-et.
12/17 anonim válasza:
Én bullmasztiffot vettem tenyésztőtől 80eFt-ért!
13/17 anonim válasza:
Már írta az egyik válaszoló, hogy menhelyenként változik az ár. Nálunk 3000, de vannak olyan menhelyek, ahol az ivartalanítás, oltások, és a chip árát is elkérik. Ami olyan 20.000 körül lehet. Szóval még kb. árat sem tud neked senki mondani, csak ha felhívod az adott menhelyt, vagy fajtamentőket.
14/17 anonim válasza:
AMSTAFFRESCUE-nál adományt kérnek, általában 10E ftot, mert nekik is költség az ivartalanítás az oltások a chip. De jól megnézik, hogy hova adják a kutyát! :)
15/17 anonim válasza:
én is így voltam ezzel amúgy hogy azt a 80-150-et amennyiért megveszem a kutyát azt akár a kutyára is fordíthatnám, pl kutyasuli stb szükséges vagy hasznos dolgok, és ha amugy sem viszem kiállításra akkor nekem nem kell törzskönyv, lesz@rom hogy itt mindeni a törzskönyves kutyákra veri a nyálát, hát elmondom, hogy azokkal is meg lehet ám szívni rendesen akad köztük pár allergiás gyenge minőségű példány, hiába hogy a többség nem az...
16/17 compactegon válasza:
senki sem veri a nyálát a tk-s kutyájára, sajnos nem bírjátok átlátni a lényeget. az a baj.
amstaff rescue jó ötlet egyébként.
17/17 A kérdező kommentje:
A tk-s kutyáról csak annyit,hogy tudnék példát mondani olyanról amelyik beteg.Keresztanyém tk-s németjuhásza diszpláziás. Pedig nem akármilyen tenyésztőtöl vették 120 ezer forintot fizettek a kutyusért.Pedig ugye elvileg szürve vannak dp-re.Tudom,hogy a többség nem beteges,de tenyésztőnél is bele lehet futni egy gyenge minöségü egyedbe.A menhelyeken általában már képben vannak a kutya egészségét illetően.Igy tudtam meg azt is,hogy az én kutyusom izületproblémás.Szóval a menhely sem lutri.A gyepi az már más..ott bedobják a ketrecbe aztán ha jönnek érte hadvigyék.Info az nemsok.köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 10. 10:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!