Vélemények, tapasztalatok a Fila Brasileiro kutyafajtáról?
Figyelt kérdés
Főleg az érdekelne,hogy tényleg annyira jó őrző-védő kutya?2011. dec. 8. 19:48
11/17 anonim válasza:
genetikailag jó ö-v fajta, ö-v kiképzése nem lehetettlen csak Magyarországon nincs olyan kiképző aki ezt szakszerűen meg tudná csinálni!
12/17 A kérdező kommentje:
Miért nem kellene ilyen kutya neked?Mi az oka a sok munkának?Miben különbözik egy Fila kiképzése egy másik fajta kiképzésétől?
2011. dec. 11. 19:27
14/17 anonim válasza:
figy a linkelt leírásokból kiderülhetnek a kutyafajta buktatói, egyáltalán nem kezdőnek való kutya hihetettlen erős védőösztönnel, és ha elcseszel valamit kölyökkorban, vagy nem lesz időd foglalkozni vele később nem sok olyan szakember lesz aki egyáltalán a kutya közelébe tud majd menni!
másrészt kezdik felkapni a fajtát és egyre sz@rabb az állomány az országban
harmadrészt 2-300000 Ft-ért mert (kb. itt kezdődik az ára) sokkal "puhább", könnyebben kezelhető kutyafajtát is találhatsz amivel valóban öröm lesz kutyázni kockázatmentesen
15/17 anonim válasza:
A fila szerintem bírja a hideget.
16/17 anonim válasza:
A fajta neve Fila BRASILEIRO. Azért, mert ez Brazília nemzeti fajtája. És ugye jól tudom, hogy arrafelé nem jellemzőek a nagy mínuszok?????
17/17 Elar válasza:
15. és 16.
Srácok
Ti hülyeséget beszéltek
Az én foláim bírják a -20 fokot is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!