Hogy vegyem rá apumat hogy karácsonyra kapjak egy Yorkshire terriert?
Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 21:10
11/17 anonim válasza:
Nem érdemes törzskönyv nélkül venni már csak azért sem mert sok a keverék és később derül csak ki. Én 60-ért vettem de minden volt hozzá. Megérte.
12/17 anonim válasza:
Tesszék egy csomó Yorki vagy Yorki keverék keres ingyen gadát ezen a menhelyen: [link]
13/17 anonim válasza:
egy kicsit tekerd lejebb ha rá mentél a linkra
14/17 mus musculus válasza:
A szőrt nem kifogásolhatja, ugyanis ez a fajta nem hullajtja, direkt így lett kitenyésztve, én már csak tudom. Egyébként hülyeség, hogy a tenyésztőtől vettek csak betegesek lehetnek, érdekes módon az enyémeknek 8 év alatt semmi bajuk sem volt (mondjuk egy beltenyészetet azért nem kockáztatnék meg). De ha az ár fontosabb szempont, szerintem is menj inkább menhelyre, ott párezerért kapsz egyet.
16/17 Akiteki válasza:
Itt van a bibi. Az egérre is ráuntál, pedig azzal messze nem kell annyit foglalkozni, mint egy kutyával. Majd ha már saját életed lesz és nem a szüleidre marad a kutyatartás gondja, akkor vegyél.
17/17 anonim válasza:
Sehogy nem fogod tudni rávenni mert egyenlőre még ő tart el téged. És a közhiedelemmel ellentétben sokat kell vele mozogni és ha egy egérre ráuntál akkor egy yorkiera is hamar ráfogsz unni és számolnod ell azzal is hogy ezek a kutyák 10-17 évig is elélnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!