Miért tartják a Pulit állandóan zajongó kutyának ami egyfolytában ugat? Mikor ez nem is igaz.
Nekem van egy Pulim. Ez a 3. Eddig egyik se és a mostani se ugat soha felesleges. Egyszer sem. Nem ugat mindenkis haszontalan dolgot. Mindig csak akkor jelez ha muszáj. A nap nagy részében viszont csak csendesen fekszik és figyel. Hiába ugat a szomszéd kutya ő odamegy a kerítéshez szétnéz és ha nem lát semmit nem ugat. De nekem eddig még minden Pulim ilyen volt. Kedves, okos, hűséges, ragaszkodó más kutyákkal jól kijött bár nekem mindig minimum 2 kutya van együtt. (most is) És soha nem ugat a Puli feleslegesen. Én nagyon imádom a Pulit mint fajtát és sokaknál halom hogy az nemjó mert mindig zajong, nem lehet tőle aludni, be nem áll a szája stb.... És engem ez nagyon zavar hogy így leírják a Pulit. Pedig ez egyáltalán nem igaz. 8bár lehet hogy ez nevelés kérdése is)
Nektek mi a véleményetek a Puliról ilyen téren?
Csak normális válaszokat kérek bunkók kíméljenek!
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!