Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tartják a Pulit állandóa...

Miért tartják a Pulit állandóan zajongó kutyának ami egyfolytában ugat? Mikor ez nem is igaz.

Figyelt kérdés

Nekem van egy Pulim. Ez a 3. Eddig egyik se és a mostani se ugat soha felesleges. Egyszer sem. Nem ugat mindenkis haszontalan dolgot. Mindig csak akkor jelez ha muszáj. A nap nagy részében viszont csak csendesen fekszik és figyel. Hiába ugat a szomszéd kutya ő odamegy a kerítéshez szétnéz és ha nem lát semmit nem ugat. De nekem eddig még minden Pulim ilyen volt. Kedves, okos, hűséges, ragaszkodó más kutyákkal jól kijött bár nekem mindig minimum 2 kutya van együtt. (most is) És soha nem ugat a Puli feleslegesen. Én nagyon imádom a Pulit mint fajtát és sokaknál halom hogy az nemjó mert mindig zajong, nem lehet tőle aludni, be nem áll a szája stb.... És engem ez nagyon zavar hogy így leírják a Pulit. Pedig ez egyáltalán nem igaz. 8bár lehet hogy ez nevelés kérdése is)

Nektek mi a véleményetek a Puliról ilyen téren?

Csak normális válaszokat kérek bunkók kíméljenek!

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. dec. 5. 20:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem csak játszottam, hanem tanítottam is. De ezt írtam is. Nem kötözködni akarok, csak mondom.
2011. dec. 7. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor sem voltak sokat kerten kívül, ha jól sejtem. Bezárva élték le az életüket kb. Az azért frusztrálttá teszi a kutyákat.
2011. dec. 7. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok: de igen, mivel sokat jártunk velük sétálni. Szinte minden nap kimentünk az erdő melletti házunkhoz, és a pulikat is vittük magunkkal. Csak nem bírtuk az összeset, így csak 2-3-at egyszerre. Persze apummal együtt, mivel akkor még kicsi voltam. Vagy mivel vannak lovaink, így a kilovaglások, kocsikázások alkalmával is jöttek a kutyák velünk terepre. A kutya a gyermekkorom szerves része volt. Csodálatos volt.
2011. dec. 7. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!