4 hónapos amstaffnak milyen súlyban kellene lennie?
Figyelt kérdés
Tápon kívül mivel etessem milyen rendszerességgel,hogy kicsit hízzon?Ti mit adtok neki,mivel foglaljátok le és mennyi időre?
Milyen egy napotok a staffal?
2011. dec. 5. 17:26
2/5 anonim válasza:
5 hónapos most 14,5 kg körül van, táppal etetem meg a farhátról leszedett hússal (főzve!), meg amikor főzök és a húsról leszedem az inakat, meg a zsírosabb részeket (én nem szeretem) megfőzöm és azt is meg szokta kapni, de nagyobb részben tápot eszik. Megyünk minden nap futtatóra ott elvan a kutyákkal (1-2órát) azonkívül nap mint nap tanítom, ismételjük az ül, fekszik... stb..
Játszok is vele 1-2 órát, nem mondom, hogy mindig elég neki ez meg a futtató, mert néha így is pörög:D Elvan amúgy nagyon :)
3/5 A kérdező kommentje:
Natur táppal etetem,sajnos úgy alakult hogy nincs 8-10000 -em tápra pár hónapig.Max csak tavasszal rázódok helyre ::S
2011. dec. 5. 23:08
4/5 anonim válasza:
Állatorvost kérdezz, ő tudja pontosan, hogy mi kell a kutyának. De azért hízlalni ne akard, nőjön csak a saját tempójában szépen, nem baj, ha kicsit lassabban érik be, mint másoké. Nem kell mindegyiknek ugyanolyan ütemben fejlődnie, gyerekeknél is van, aki később kezd el nőni, nincs azzal semmi baj.
5/5 anonim válasza:
Az én 4 hónapos staffim (kan) 11,5 kg.Állatorvos szerint tökéletes súlyban és erőben van.3 hónapos korában hirtelen nőtt egy picit,ezért akkor azt javasolta a doki,hogy csonterősítő vitamint adjunk neki.Folyamatosan kapja,azóta rendben van minden,teljesen kiegyensúlyozottan és szépen fejlődik.Én Happy Dog táppal etetem,de most készülünk szuperprémium minőségre váltani,bár a Happy Doggal sincs semmi baj.Hál' isten anyagilag belefér és a lehető legjobbat akarom adni a kutyáimnak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!