Nem árt neki az Actimel?
Kistestű kutyám hozzá szokott az évek alatt, hogy a reggeli kakaómból mindig kapott 1-2 kanállal (nagyon kis mennyiséget), soha nem volt tőle semmi baja.
Múlt héten viszont elkapott valami vírust, és a doki azt mondta, hogy adjak neki egy ideig élőflórás joghurtot, aztán végül ilyet vettem ( [link]
Szóval ha a későbbiekben is ezt adnám neki a reggeli kakaó helyett, az gondolom nem okozna túl nagy bajt. (?)
"Egészségesebb" mint a kakaó. Persze nem egy egészet adok neki, hanem egy kicsi dobozzal 2 napra osztva.
Szia!
Az emésztésének jót tesz, a doki valószínűleg azért mondta, hogy ezt add neki, hogy az antibiotikum ne hajtsa meg a hasát.
A kakaó tényleg nem tesz jót neki, nagy mennyiségben méreg az ő szervezetüknek.
(Ahogy a csoki és a szőlő is.)
Szerintem nem fog belehalni a kutyus, a reggel egyáltalán nem kap semmit a kajádból.
Egye, amit szokott...
(Száraztáp?)
Egyébként ha tejterméket akarsz, jobb a savanyított.:)
Én a natúr joghurtot jobban ajánlom!
Ezt csak azért nem mert van benne tartósítószer meg minden, úgyhogy én tényleg inkább azt ajánlom, hogy sima natúr joghurtot adj neki, az sokkal egészségesebb ;DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!