Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » "Augusztusi Beagle kölyök...

"Augusztusi Beagle kölyök helyhiány miatt ingyen elvihető. " Hol a hiba (átverés)? Állítólag oltva és féregtelenítve van. Kép!

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 4. 22:08
1 2
 11/14 Catz ***** válasza:
100%

Nem az első pár hét lesz kemény, hanem hónap :) Főleg, hogy most kamaszodik.

Kutyasuli, aztán lassan, ahogy közelít az 1 évhez mehettek túrázni, agilityzni..

Használd az orrát, dugj el játékot, hadd keresse meg. Bújjon el valaki...

Sok sikert és kitartást!

Amúgy jó kiállású kutya, de képről sok mindent nem lehet megmondani, még kölyök feje van, így nem lehet nagyon idős.

Oltási könyvet mindeképp kérj és kérdezz rá, hogy miért helyhiányra hivatkoznak. Nem bunkóság, hiszen a Te társad lesz min 10 évig.

2011. dec. 5. 13:56
 12/14 anonim ***** válasza:

A harmadik válaszoló vagyok.. Nem, biztos, hogy nem keverék!! Nekem elég erősek a fajtajellegei..

Milyen volt a látogatás?

2011. dec. 6. 23:54
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem túl nagy 4 hónaposnak. Elég nagy, tehát lehet akár 5 hónapos is, de simán nőhet ekkorára 4 hónapos korára. Nem egyforma ütemben nőnek, szóval ezt se lehet egyértelműen kijelenteni, hogy 4 hónapos, vagy több. De az is lehet, hogy 4,5 csak 4-nek írták, mert csak a hónapokat számolták, vagy ilyesmi.
2011. dec. 7. 00:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem spánielesebb feje van egy kicsit...
2011. dec. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!