Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám egész nap hány. Mit...

A kutyám egész nap hány. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Egész nap hány, pedig nem is evett semmit, csak iszik. Nagyon bágyadt, csak fekszik, néha már fel se kel hányni, csak úgy fekve... Mitől lehet ez, és mit tudok vele csinálni? Vemhes, már bármikor ellhet, ennek lehet köze a rosszullétéhez? Köszönöm előre is!
2011. dec. 4. 00:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, soha nem ellettem a kutyámat.

De szerintem komoly gondok lehetnek abból, ha a kutya ellés előtt ennyire legyengül. Hogy fog szülni? Hogy fog szoptatni? A doki erről mit mondott?

2011. dec. 4. 07:18
 12/17 A kérdező kommentje:
Most várjuk a dokit, véres hasmenése van a kutyumnak, lehet, hogy vérhasa van, és infúziót kap. Annyira féltem őt!!! :(
2011. dec. 4. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:

Hogy van a kutyad, mit mondott a doki?

Jobbulast neki!

2011. dec. 5. 03:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Adott neki infúziót, és hányáscsökkentő gyógyszereket, vitamint. Azt mondja, erős gyomorrontás, még pár napig hányhat, de már szemmel láthatóan jobban van. :)
2011. dec. 5. 05:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Jaj de jo :)

Mielobbi teljes gyogyulast neki :)

2011. dec. 6. 06:00
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Még sajnos mindig beteg, az orvos szerint súlyos bélfertőzés, de tegnap nagyon sokat javult!!! Remélem minden rendben lesz, már annyi ereje is van szerintünk, hogy a kicsiket világra hozza, és nem kell császározni. :)
2011. dec. 8. 07:08
 17/17 A kérdező kommentje:

Lassan 2 hónappal ezelőtt elment... örökre... :'(

"Félre kell tenni ilyen esetekre pénzt..."

Jó, akkor ezt anyámnak mond, mivel 15 évesen nincs fizetésem, zsebpénzt se kapok, de ha kapnék, az se lett volna elég egy fél vizsgálatra se...

2012. febr. 10. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!