Kinek ajánlanátok a dobermannt/tervuerent?
Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 16:16
1/6 anonim válasza:
Aki következetesen tudja nevelni és lehetőleg ne első kutyája legyen valakinek hanem legyen e téren tapasztalata.
2/6 anonim válasza:
tervuerent : annak akinek van sok ideje a mozgás igényét kielégíteni tanítani foglalkozni vele nekünk is van ilyen fajtájú kutyánk is naon jó választás okos naon lakásban is lehet tartani naon hű és jó házőrző!!!
3/6 anonim válasza:
2 vok nem fontos annyira a tervuerennél h milyen gazdi vagy (első sokadik stbb) hanem csak annyi h erős kézzel fogd de nem agrisszív és nem is olyan mint a dobbi mertminden a neveléstől függ
4/6 A kérdező kommentje:
Nem első kutya lenne,eddig rotim volt(14 évig),de váltanék más fajára. És a tervueren szőre milyen gondozást igényel?
2009. máj. 14. 18:38
5/6 anonim válasza:
Nekem Tervuerenem volt 13 évig, volt Dobim is:-) A tervu kedvesebb, kiegyensúlyozottabb volt, és igazi labdamán, szótfogadó családi kutya. A dobi meg munkakutya, vele dolgozni kell, hogy jól érezze magát. A tervu szőre rendszeres fésülést igényel, gyakorletlag mást nem, én heti 1X pucoltam ki (nem biztos h ilyen sürűn kell), fürdetve nem volt, csak természetes vizben úszott. Kertben tartásra sztem a tervu jobban megfelel.
6/6 anonim válasza:
A tervueren kifejezetten munkakutya, megsínyli a foglalkozáshiányt. Csak akkor válaszd ezt a fajtát, ha sok időd van kiképezni, és aktívan dolgozni vele. Nekem 13 évig élet a tervum, és csak ajánlani tudom, remek fajta, de nagyon sok időt kell ráfordítani, hogy kiegyensúlyozottá váljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!