Ugye ez összevágott videó?
Grat aki ezt megcsinálta a kutyájával!-.-"
Milyen bolond emberek vannak manapság!:/
Igen, összevágott videó.
LoL még a nyúl kergeti a kutyát.XĐ
Ezzel a nyúllal nem tudom mit csináltak, hogy ilyen lett. Abnormális a viselkedése. Nekem is van nyuszim, no meg persze kutyám is... Játékból kergeti a kutyám a nyuszit, amikor a kutyám alszik, a nyuszi megy oda hozzá szaglászni.. Esze ágában sincs egyiknek sem megsebesíteni a másikat.
A nyulak csak másik nyúllal viselkednek dominánsan.
Az jutott még eszembe, ha a kutyák másik nyúllal érintkeztek, tehát ez a nyuszi érezhette a kutyákon a másik nyúl "szagát", akkor ez is lehet a támadás kiváltó oka.
Én egyszer egy kiállításon voltam, sok-sok nyuszit megsimogattam, a sajátom megérezte rajtam a nyúlszagot és megtámadta a lábam. Amint lecseréltem a ruhámat, semmi gond nem volt, de addig nagyon zizi volt...
Én nagyon remélem, h a kutya már rég kinyírta az az elmebeteg dögöt. Nagyon szeretem az állatokat és rendszeresen önkénteskedek is, de ez nem normális. A gazda se, hogy ezt így tűri...
Van egy ismerősöm, ő együtt tart egy nagy bakot és egy puli kant. A bak állandóan kergeti a pulit. Nem harapja meg, nem agreszív, csak kergeti. De annyiszor, h a puli már alig bírja irammal XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!