A PRO26D Crancy Supreme táppal etet valaki? Milyen tapasztalataitok vannak?
Az Olimpet Hungária Kft forgalmazza, akik régen a Trainer tápcsaládot is forgalmazták. A leírása nem rossz, az zavar egy kicsit, hogy az összetevők lisája nincs fenn.
Az alkotóelemeknél írja az összetételt, legalábbis az egyiknél.
"Gabonafélék (min. 10% rizs), hús- és hússzármazékok (min. 9% csirke, min. 4% pulyka, min. 9% marha), olajak és zsiradékok, növényi eredetű származékok (min. 2% teljes kiőrlésű lenmag és szójabab), növényi eredetű fehérjekivonatok, ásványi anyagok, Cee adalékanyagokkal, mint oxidációgátlókkal."
Az a "hússzármazék" szó nem valami bíztató, ráadásul szója is van benne.
Én úgy gondolom, ha egy táp nagyon jónak számít és nincs szégyelnivalója a gyártónak/forgalmazónak, akkor nyugodt szívvel ki lehetne írni az összetételt. Csak akkor vedd meg, ha a csomagoláson korrekt, részletes tájékoztatást kapsz (a napi adag leírása sem érthető), és az összetevők megfelelőek...
Én 13:20
Azt írja ehhez a táphoz, hogy 22%húst tartalmaz! Nem értem ez hogyan jön össze, ráadásul a nyers fehérje 24%! Ha ez húsból lenne, akkor legalább 50-60% hústartalmának kellene lenni, tehát valami nem stimmel!
Ez alapján a leírás alapján őszintén szólva, én nem adnám a kutyának!
Hűű hát ez nem túl bíztató. Kevés benne a hús, és szója van benne ami NAGYON nem jó egy kutyának!
Folyton meggyőződöm róla hogy az Acana és Orijen táp az egyetlen amivel etetni fogom a kutyáimat...
Ha küldesz egy privátot akkor adok telefonszámot(a forgalmazóét:)).
Az Olimpetes kajákat meg hagyd a fenébe, egy kalap s.art se érnek, csak kinyírod vele a kutyát. Akkor már inkább a Pedigree!
úúú de komoly.
nekem meg ezt ajánlották, hogy ha végképp vakarózni fog a kutyusom..mert h egy kennelnek csak ez vált be.úúúú még jó h nem vettem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!