Ha fekete labrador szukámat pároztatom egy zsemleszínű kannal akkor lesz fekete meg zsemleszínű kölyök is az alomban?
:D
Azért az már csak szúrhatja a szemem, ha egy magyar ember nem tud helyesen írni magyarul nem?
Foltos nem lesz .. lesznek fekete és sárga kölykök is, sőt ha voltak a felmenők közt barnák, az is elöfordulhat.
A labrador hivatalosan sárga, nem zsemleszínű.
Ha mellfolt előfordulhat .. de azt akár el is nőheti.
Légyszives a dp szűrést mindenképp csináltasd meg mielőtt pároztatod és a kannak is legyen.
És nagyon jól válogasd meg kinek adod el ... sajnos az a fajta amit mindenki agyba-főbe vásárol, mert milyen cuki ... aztán meg amikor 40 kilo lesz, totál neveletlen, mehet a dugig lévő fajtamentőkhöz vagy a sintértelepre, mert tapossa bele a gyereket a földbe ...
08:53 vagyok
ha kiváltod a kennelnevet,akkor törzskönyvet is tudsz a kutyusoknak csináltatni
örülök hogy egészséges kiskutyusaid lesznek:)
én labradorom mentett kutya .. sajnos 4 éves korára már eléggé látszik rajta a dp .. de ettől még imádom :) a legjobbfej állat a világon:)
még mindig én:
www.meoe.hu ... itt megtalálsz mindent :)
Én megértem a kérdező hirtelen felindulását, mivel ha akárki kérdez valamit ami kutyussal és a pároztatással kapcsolatos azonnal le van szólva, hogy köcsög szaporító...
saját kérdésemmel is ez volt, csak érdeklődtem, és rendesen le lettem "ordítva" !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!