1/9 anonim válasza:
tacskó + németjuhász de így nehéz megmondani!
de borzazsztóan aranyos!!
3/9 anonim válasza:
És tényleg nagyon nagyon nagyon aranyos.
Hol találtad? Találtad egyáltalán?
4/9 anonim válasza:
úristen...az első képen egyszerűen zabálnivaló :) Egyébként a testalkatát nézve valószínüleg tacskó, de nem hinném hogy németjuhász vér is van benne...valami más, az is lehet, hogy se az apja sem az anyja nem volt teljesen fajtiszta és visszaütött. Szerintem majd ha nagyobb lesz akkor jobban meg lehet mondani hogy micsoda :)
5/9 anonim válasza:
A tacskó ugye szinte biztos és a bundája nagyon németjuhász szülőt sejtet!
Egyébként hihetetlenül gyönyörű kiskutya, nagyon édes!
És nagyon bízom benne, hogy jó élete van és nagyon sok szeretet kap, megérdemli!
6/9 anonim válasza:
Én írtam az előző kommentet, Kérdező remélem megnyugtatsz, hogy boldog élete van!
7/9 anonim válasza:
Am ha Tacskó+Németjuhász keverék, akkor beteg lesz!! (csont, vagy egyéb maradandó károsodás)mivel a Tacskó az kis- és a Németjuhász nagytestű!! TAPASZTALATBÓL MONDOM!!! De vannak hasonló keverékek, nem biztos, hogy Németjuhász!
8/9 anonim válasza:
Amúgy kedves kérdező! Találtad ezt a kutyust vagy miért nem tudjátok milyen fajta?
9/9 A kérdező kommentje:
Hoztuk az egyik ismerősünktől.
Pont kiskutyára vágytunk és megtaláltuk.
2011. dec. 2. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!