2/12 anonim válasza:
Sztem németjuhász, de nagyon kicsi. Az anyja mellett lenne a helye. De lehet hogy keverék.
3/12 anonim válasza:
Ebbe semmi német juhász sincs! Szerintem talán belga juhász keverék.
4/12 anonim válasza:
Igen az anyja mellett lenne a helye.
5/12 A kérdező kommentje:
Igen az anyja mellet lenne a helye és a barátnőm és én vagyok az anyja mivel 2 naposan kidobták egy vödörbe és azóta neveljük. Mi először Kaunak néztük de mivel jóval kisebb nem tudjuk mi lesz :)
2011. nov. 28. 18:02
6/12 anonim válasza:
leht kau keverék, majd kiderül. Jó dolog hogy ti gondozzátok! Remélem jó gazdija lesz.
7/12 anonim válasza:
Azért vicces,egy másik kérdésnél az anya még egy versenykutya volt,törzskönyvvel,most meg már 2 naposan szedted az utcáról.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak szerintem ordas nj keverék.
8/12 A kérdező kommentje:
Bocsi de mi 2 különböző ember vagyunk láttam azt a kérdéstis azért tettem fől én is. De azért köszönöm a választ.
2011. nov. 28. 22:04
9/12 anonim válasza:
Valami nagyon szép keverék. Lehet benne kaukázusi, vagy németjuhász, vagy valamilyen juhász kutya féle.
Szerintem jó bundás lesz és nagytestű.
Szép dolog hogy baba korától gondozzátok, biztos nagyon ragaszkodik is hozzátok!
És kié a kutyus tied vagy a barátnődé?
Vagy te srác vagy és együtt éltek, mert akkor értem, hiszen közös. :)
10/12 anonim válasza:
Nagyon rendesek vagytok hogy befogadtátok!!!Megmentettetek egy kis életet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!