Csiivii kérdése:
Mit csináljak a kutyámmal?
Figyelt kérdés
11hónapos Csivava és Német spicc keverék lány kutyám nem szereti az embereket ha jön valaki hozzánk megállás nélkül ugat rá az utcán is valaki meg áll lehajol hozzá és ugat, már nem tudok mit tenni kérlek segítsen valaki!2011. nov. 28. 17:30
1/4 anonim válasza:
A csivava alapból ilyen :) Vidd el kutya suliba ott tanítanak fegyelmet és egyéni praktikákat. Mi is jártunk ,már 8 éves a kutyánk és nagyon jó nevelt.
2/4 anonim válasza:
-kérlek ne haragudj, de én pont ezért nem is vennék csivavát, mert nincs jó természetük. Egyesek igen agresszivek a saját gazdijukkal is.
Szerintem állatpszichologushoz , vagy kutya terapenautához kéne vinni, vagy pedig nagyon nagyon erősen le kéne erről szoktatni!
Egy nagyobb kutya sokkal nyájasabb mint ez a kis pindúr.
Akármennyire is cuki a ruhácskában, én sok rosszat hallottam a csivaváról! :(
Ha nekem lenne egy ilyen kutyám , biztos megpróbálnék segiteni rajta, de nem lesz könnyű feladat!
3/4 A kérdező kommentje:
Mást mindent tud (ül, fekszik, hozd vissza csak ez az egy baj van még póráz nélkül is megy és olyankor odamegy az emberekhez és megszagolja)
2011. nov. 28. 17:40
4/4 A kérdező kommentje:
Egyébként nem annyira csivava hanem valami déd apja volt az de egyb német spiccként vettük és a testvérei hősszuszőrűek és ugy néznek ki kivéve őt
2011. nov. 28. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!