Hol van Győrben állatpatika?
Állatpatika
9024 Győr, Zrínyi utca 8/A
Tel: (96) 336086
Igen lehet.
Köszönöm!
Ott elmondják, azt is hogy használjam?
Persze.
Mivel súlyra kell adni, ezért tudnod kell kb. a kutyád súlyát.
Köszi! Ott kaphatok fültisztító folyadékot, mert a kutyám nagyon rázza a fejét és szerintem a füle az, mert kicsit büdi is neki. Már használtam olyat, akkor úgy kaptam kölcsön, akkor elmúlt, doki nélkül. Most is elég lehet vagy vigyem orvoshoz azzal?
Egyébként allergiás azért gondolom, hogy talán"csak" attól van ez nála.
Szia.
A féreghajtópaszta olyan tubusban van mint egy fecskendő, abból nyomod a szájukba a kívánt mennyiséget. De ennél is kell tudni a kutyusok súlyát, mérd meg őket. A tubus végén van egy csavarható bigyó :) és számozás, ott tudod beállítani a mennyiséget. Nagyon egyszerű.
Fültisztító folyadékot is lehet ott kapni, szerintem nyugodtan kipucolhatod, mi Oti-free-t használunk. De sok online állatpatika is van, különböző árakkal, érdemes megnézni őket.
Köszi, bár tudom, hogy milyen elven működik a paszta, de még eddig csak tablettát kaptak a kutyáim, mivel nem volt ilyen picike kölykünk.
Egyébként az ára ugyan annyi vény nélkül is, nem olcsóbb receptre?
Sziasztok!
Már voltam is a patikában. Vettem két féle féreghajtó pasztát, meg amit már javasoltatok Oti-Clean fültistítót is. Már ki is pucoltam a kutyám fülét, annyira nem volt veszélyes.
Köszi az infokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!