Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kullancsírtót használto...

Milyen kullancsírtót használtok, mióta, és ment-e mellette bele kullancs a kutyába?

Figyelt kérdés
Nemsokára hozzám kerül egy 4 hónapos kutyus, és nem tudom még milyen kullancsírtót használjak, ami tényleg hatásos. Köszi a válaszokat!
2009. máj. 13. 08:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én 10 éve használok frontline az 5 kutyámra.

hál istennek,soha nem volt kullanccsal gond.én csak ajánlani tudom,nem váltanék semmiért.

2009. máj. 13. 16:46
 12/14 anonim ***** válasza:
csak frontline-t nekem eddig tökéletesen bevált
2009. máj. 13. 18:38
 13/14 anonim ***** válasza:

a prac-tic-ot használó vagyok ( 14,10 )

sok kutyást megkérdeztem , a véleményeket magamban így foglalnám össze : nyakörv : a lakásban tartott kutyáknál SZAGOS , néha bizony büdös . ne nagyon érje víz , nem esőre, hanem fürdés a patakban-ra gondolok. udvari kutyánál ,viszont beválik .

spot-on : lakásban tartott kutyánál jól működik . cc: 2-6 hét védelmet ad , márkátol és ártól függően , A DRÁGÁBB EZ ESETBEN JOBB !

a vényköteles kullancsirtók ,nem véletlenül vénykötelesek !

erős mint a dög .

2009. máj. 15. 13:07
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat.

Ma elhoztuk a kutyust, voltunk is már dokinál, ő is a Prac-ticot ajánlotta, azt mondta erre még nem immunisak a kullncsok elvileg. Remélem hatásos lesz. Amúgy lakásban tartott kistestű keverék kutyus.

2009. máj. 15. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!