4,5 honapos kutyának elegendő ez az etetés?
4,5 hónapos amstaffom van,édesanyám azt mondja h napi 2szer kéne enni adni,ugynia a 3 felesleges!Hiába mondom h az interneten és az állatorvos is azt mondta h min 3szor adjunk enni neki. Kb 1 etetésre 1-1,5 (női) marék minőségi tápot kap plusz nyuldarálékot VAGY zuzát VAGY rizst VAGY vmi maradékot.és ezt a táp+ kiegészítőt felöntöm langyos vizzel.UGyanis a doki azt mondta hogy kölyökkutyák sűrűn csuklanak a rekeszizmuk miatt és hogx ha nem akar inni akkor legalább a táplálékukhoz bőségesen öntsük fel vizzel,hogy igy vizhez juthasson.Pláne ilyen hidegbe amikor amugyis sűrűn befagy a vize.
Tehát a kérdésem:
1-normális e a napi 3szori étkezés?Ha igen hány honapos korig? Ha nem miért nem?:)
2-Normális e ez a mennyiség egy 4,5 honapos kutyusnál?
3-Probléma e ha felöntöm vizzel? (egyszr sem hagyta ott)
4-ANyu szerint nagy a kutya a korához képest és azért nő ennyire mert igy kap enni!:D
15kg lehet kb.
1., Igen, normális neki a napi 3x étkezés. Én fél éves koráig fogom így etetni.
2., Fogalmam sincs. Ezért etetek táppal, mert ott biztosra lehet menni, hogy nem lesz alultáplált a kutya, vagy éppen túlsúlyos. Amelyekből később probléma lehet ugye.
3., Én is felöntöm vízzel a tápot. Egyrészt nem tapad le a pocijában, így hogy egy kicsit áztatom és legalább biztos lehetek abban is, hogy ivott..
4., Ha megsimogatod, érzed a bordáit?
Köszönönm a válaszodat.Abszolut nemkövér a kutya szerintem de linkelek rola képet.
Nincs jelenleg jo friss képem csak ezek ezek az elmult eg hétben készültek
Nagyon kis helyes :)
1 éves koràig nem akarnàtok csak tàppal etetni? Most ugrott be, hogy az sem jò neki, ha hirtelen nő...
Főleg azt kap egyébként,de doki azt mondta h 70%táp 30% más.plusz sok viz.
MErt h a táptol ugorhat meg nagyon gyorsan.Nyulaprolékot farhátat zuzát májat ilyeneket szoktunk venni kifőzzük és összekeverjük a táppal.
Ez így nagyon jó szerintem
gyönyörű kutyi. :)
Hàt.. Ez a kijelentés nem minden tàpra igaz. Èn royallal etettem, annak magas a fehérjetartalma és hirtelen nőhet tőle a kutyus. Mi àtálltunk Happy Dogra, nagyon jò tàp, gyönyörűen fejlődik tőle a kutyàm. A kutyaoviban is van amùgy egy amstaff, őt is ezzel etetik és ő is nagyon szépen fejlődik.
Ebben még zöld kagylòkivonat is van, ami nàluk nagyon fontos az izületek védelme miatt!
Milyen tàppal etetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!