Egy Tervueren tekinthet ugy egy 12 eves lanyra mint falkaverre?
Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 15:04
11/16 anonim válasza:
Nekem van ismerősöm ,akinek halvány gőze nincs a kutyákról. Viszont van akkora egója, hogy nem kérdés, ki követ kit és mindez úgy történik, hogy nincs is tudatában, mi zajlik közte és a kutya között. Van ilyen.
12/16 A kérdező kommentje:
Hat ,koszonom szepen !!!!Most igazan ,en be akartam bizonyitani ocsemnek ,h egy kutyat egy 12 eves ertelmes lanyka fel tud neveni ,errefel jonnek on bhule bunko emberek es elkeseritenek !!!!! Becsszo ,en tobb kerdest nm irok erre az oldalra ,vagy teszek rola ,h tobb bunko itt ne legyen !!!!!!!!!!! Hulyek !!!!!!!!!!1
Akik azt mondtak ,h igen ,tekinthet ,azokat IMADOM !!!! KOSZONOM NEKIK !!!!!!!!!!!!
2011. nov. 28. 18:51
13/16 anonim válasza:
Nem mindig az tesz veled jót aki igazat ad neked.
14/16 anonim válasza:
Ha bólogatást akartál, rossz helyre jöttél. Azt intézd a "barátnőiddel". Ha ennyire sem gondolkodsz felelősségteljesen, hogy meghallgasd és értelmezd a tiédtől eltérő véleményeket is, ne pedig rosszindulatú támadásnak vedd, akkor tényleg nem való még neked kutya.
15/16 era175 válasza:
Igaza van annak aki azt írta nem korfüggő,de kell hozzá érettség.Először utána kéne olvasni a dolgoknak,pl.:fajtajellemzők,és akkor ezt a kérdést fel sem tetted volna.Minden kutyafajta más-más nevelést igényel.Én 14 évesen kaptam a Tervuerenem,és 15 éves koráig velem volt.A Belga juhász nagyon intelligens és érzékeny fajta,nyers erővel elérni nála semmit nem lehet.Ha csak az öcsédnek akarsz bizonyítani,ne vegyél kutyát!Vagy vegyél egy csivavát,azzal talán megbirkózol.Abból amit írtál,úgy tűnik egy Tervueren nem neked való,de lehet soha nem is lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!