Miért nem engedi magára a tacskóm a kant, pedig már rendesen tüzel?
Figyelt kérdés
vannak tacskóim és hiába csinálunk mindent nem engedi magára a kant2011. nov. 26. 13:31
11/22 anonim válasza:
ezen az oldalon olvasgass:
Jelenleg tele vannak a menhelyek és az ebadó miatt nehéz gazdát találni a kicsiknek...erre készülj fel
12/22 anonim válasza:
Azért nem engedi magára, mert a tüzelésnek van egy olyan fázisa amikor még nem engedi magára a kant , sőt el is utasítja, ekkor még nem alkalmas, de később keresni fogja a kanok társaságát , látni fogod hogy a farkát oldalra csapja a szuka és a kan közelében akar lenni.
Ha ennyit se tudsz mi a fenének szaporitasz??
13/22 anonim válasza:
mert több esze van mint a gazdájának...
14/22 anonim válasza:
Ezaz, eressz még vagy 6 kölyköt a világra, úgyse baj azért a több 100 másik kutyáért, amit naponta elaltatnak...-.-
15/22 A kérdező kommentje:
de tudjátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 27. 07:49
16/22 anonim válasza:
Igen, tudom, mert nap mint nap azzal foglalkozom, hogy az épp alatatás előtt álló kutyáknak megmentsem az életét! És pont az ilyen idióták miatt van ennyi kidobott kutya, mint te!
17/22 A kérdező kommentje:
de én nem dobom ki, sőt örökbe is fogadtam már
2011. nov. 27. 10:33
18/22 anonim válasza:
a tacsiknál nem olyan egyszerű az ellés! Gratulálok!
19/22 anonim válasza:
Persze, megmarad nálad a szuka, 6 kölyök, mindet ellátod, beoltatod, fizeted az ebadót, féreghajtót, esetleges orvosi beavakozásokat, mindezt tini fejjel. Aham, én meg mindjárt beengedem az ajtón Erzsébet királynőt mert folyamatosan nyomja a csengőt...
20/22 A kérdező kommentje:
szerencsétlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. nov. 27. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!