Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudok Yorkshire terrier...

Honnan tudok Yorkshire terrierhez jutni?

Figyelt kérdés
Pár hónapos (nem 1 éves) Kiskutyához, max 5000Ft-ért?
2011. nov. 26. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
sehol
2011. nov. 26. 10:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sehonnan, 5000 forintért nem fogsz találni.

Tudnék írni menhelyet, ahol most is van 3 yorkshire leadva (3, 5 és 8 évesek), akik örökbe fogadóra várnak. De -és ne haragudj, amiért ezt írom- nem fogják Neked adni, ugyanis ezeket a kutyákat ivartalanítási kötelezettséggel lehet csak örökbe fogadni. Ez kapásból 15 ezer forint, és ezen felül még nagyon sok kiadás követi. Minimum 30-40 ezer forint kellene kezdésnek.

Ha kölyök kutyát vennél, akkor ennél sokkal többe kerülne. Oltásokat kell kapnia, aminek darabja 3-4-5 ezer forint.

Egy kölyök yorki 40-50 ezernél kezdődik, és akkor még nem is tenyésztőtől vetted, csak valami szaporítótól. Az első fél évben kb. ugyanennyit kell rá költeni.

Én 2 évig gyűjtöttem rá, mert tudtam, hogy 100 ezer alatt nem "úszom meg"

2011. nov. 26. 11:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

5 ezerért yorkit még szaporítótól sem kapsz ennyiért meg a menhelyen sem.. ha nincs pénzed kutyára akkor vegyél egy hörcsögöt..

amúgy talán egy menhelyen nézz körül de ott is általában az oltásokat ki kell fizetni meg mint írta az egyik válaszoló ivartalanítási kötelezetség van..

2011. nov. 26. 11:05
 4/7 Rotis_lány ***** válasza:
100%

Ha kutyavásárlásra nincs pénzed, akkor hogyan akarod eltartani?

Csak a kajája több lesz havonta mint 5000Ft, nem is beszélve az oltásokról, faréghajtóról, ebadóról stb.

És mi lesz ha beteg lesz? Azt mondod az orvosnak hogy max 5000-ért gyógyítsa meg?

A kutyatartás költségekkel jár!

2011. nov. 26. 11:19
 5/7 Rotis_lány ***** válasza:
*féreg
2011. nov. 26. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Őszintén? Tényleg sehonnan...

Mert az egy dolog hogy megveszed a kutyát, hidd el az még az olcsóbbik része...

Felszerelés, oltások, kaja (mert egy yorkit nem etethetsz tesco gazdaságos kutyakonzervvel).

Én 5 évig spóroltam a kutyusomra és tavaly végre sikerült megvásárolnom, jó idegrendszerű, gyönyörű értelmes kutyust kaptam. Én azt ajánlom hogy tedd félre azt az 5000 Ft-ot és gyűjtögess még hozzá. Mert a türelem egészséges kutyust terem :)

2011. nov. 26. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
És nem tudjátok én honnan tudnék egy két kilós gyémántot szerezni max 5ezerért?
2011. nov. 26. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!