Hogyan tudnám a kiskutyát leszoktatni a harapdálásról?
Figyelt kérdés
11 hetes, ha simogatjuk előfordul, hogy a kezünket próbálja harapdálni, vagy csak oda rohan és elkezd harapdálni.2011. nov. 25. 21:24
12/17 A kérdező kommentje:
már tudom :)
2011. dec. 18. 21:23
13/17 anonim válasza:
Erre a kérdésre komolyan csak retardáltak válaszoltak?
A kutya az égvilágon semmit nem nő ki, maximum a nyakörvét. Ha kiskorában nem érteted meg vele, hogy harapni rossz, nagykorában sem fogja tudni, amikor már képes komoly sérülést okozni. Le kell tiltani róla, így vagy úgy. Fájdalmas kiáltás, ignorálás, elzárás, grabancrázás, újsággal rácsapád, próbálj ki mindent, aztán maradj annál, ami használ. Ha attól, amit csinálsz, a kutya csak még jobban bedurvul, az azért van, mert a kutya azt hiszi, hogy benne vagy a játékban, és azzal a dologgal ne próbálkozz többet, mert nem jön be. Találd meg, mi hat rá, és alkalmazd.
14/17 anonim válasza:
Ja, és persze emellé kellenek neki játékok, amiket rágcsálhat, hiszen még kölyök, nem egy rex felügyelő. Ha mindenáron harapdálósat akar játszani, cibálhattok vele rongyot, vagy madzagos labdát, de titeket akkor se harapdáljon.
15/17 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2011. dec. 23. 21:44
17/17 anonim válasza:
szerintem leszokik majd róla, de egy kicsit rá lehet pöckölni az orrára és akkor biztos leszokik ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!