Milyen kutyafajták ilyen tulajdonságúak?
Hát sok fajta van.
Mondanod kellene a tartási körülményekről, és még pár igényt mert így nem tudok kiemelni pár fajtát. ha leírod hol hogyan stb tartanád akkor tudok segíteni ;)
Szia!
Én szívből tudom ajánlani a dobermann-t. Nagyon tud szeretni, elfogadja az egész családot, de azt tekinti a gazdájának, aki enni ad neki. Szeret mozogni és szaladgáni és biztos lehetsz benni, hogy mindentől megvéd. A mi kutyánk a kerítésen sem akart kiengedni minket, tudta, utána nem tud megvédeni minket. Viszont az elején kemény kézzel kell vele bánni, mert nagyon öntörvényű lesz az ellenkező esetben. Gyorsan tanul és nagyon intelligens.
előző vagyok lemaradt...:)
És jo házörző vagy személyörző. Játékos,mozgékony egyszoval jo társ.Csak arra figyelj h legyen időd lemozgatni őket,elfoglaltsáokat adni nekik. ÉS mindenesetbe kertbe tartsd. A kaukázusi,németjuhész és társai is jok lehetnek de több hátrányt tudok felrosolni mint előnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!