Pest megyén belül, hol tudok venni Svájci fehér juhászkutyát (amerikai-kanadai juhászkutya)?
Neked sok.
Nem szórták még tele a fajtával az országot. Így tartják az árát. Cegléden tudok egy almot.Az árát viszont nem tudom.
úgy értem mármint akik nem pest megyében árulják.
de azért köszönöm a válszokat. :)
Dehogynem sok. Ezt a tenyésztők találják ki, hogy 100 ezer Ft-ért kaphatsz csak egészséges kutyát, és ha nem tőlük veszel megvakul, megsántul, stbstb. ijesztgetni tudnak nagyon jól, ahhoz értenek.
Viszont hozzáfűzném, hogy menhelyi kutya ritkán fajtiszta, tehát az adott fajta jellemét nem várhatod el egy keverék kutyától. Én is svájci fehéret szeretnék amúgy, javaslom, várj tavaszig, mindenhol sokkal több alom születik tavasszal, hátha találsz reális áron eladó kutyust. Én 30 ezernél többet nem adnék érte, mert ennyi a reális egy fajtiszta kutyáért.
A másik dolog, ha kiskutyát szeretnél, ne menhelyről. Magadhoz szoktatni egy kutyát 6-8 hetes korától kell, nem több éves kortól. Sajnálom a menhelyi kutyákat, de én nem onnan fogok szerezni, mert kölyökkutyát akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!