Ajj értem...:(
Azért aggódom, hogy nehogy valaki olyannak add örökbe, aki csak haszonból fogja tartani,bántja, nem szereti...
Ha nem találod meg a gazdiját, akkor legyél résen és nagyon nézd meg kinek adod örökbe!
Egyébként kedves vagy, hogy vigyázol rá, meg is érdemlik ezek a kutyusok,a goldenek csupa szeretgombócok!:)
Nem bernáthegyi, az ilyen: [link]
és nem kuvasz, és semmi más!!!!!!!
Ez egy fajtiszta goldenretriever! A goldiknál van zsemleszínű és fehér retriever. Szóval mondhatjuk ezt white retrievernek!
[link] #um=1&hl=hu&tbm=isch&sa=1&q=white+retriever&pbx=1&oq=white+retriever&aq=f&aqi=g-L4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=81629l85819l0l86162l15l15l0l4l4l0l230l1677l1.9.1l11l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=6c6391eef759aa62&biw=1280&bih=933
Na van egy kis hasonlóság?????
Szerintem is szép kutyus,nagyon kötődik a gyerekekhez,amikor meglátta a gyerekeimet nagyon boldog lett!:)
De viszont az én kutyusom szomorúnak tűnik,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!