Nagy baj ha a kutyám megeszi a patkánymérget?
"CSAK" akkora, hogy akkor is meghal a kutyád, ha minimális késlekedéssel kerül orvoshoz. Mégpedig túlzás nélkül kínhalállal. A tüneteket nem biztos, hogy látod rajta akkor, amikor már végzetesen felszívódott az anyag.
Ha nem elméleti a kérdésed, hanem valós a probléma, akkor MOST, AZONNAL, akár piros lámpákon át is futás az orvoshoz, közben hívd fel, hogy ne kelljen várakoznotok egy percet sem.
A kutyád közvetlen életveszélyben van, akármennyit evett is a méregből!
Neem, nem baj, foleg nem nagy. Hanem tragedia. Kiveve persze, ha neked mindegy, hogy él-e, hal-e a kutyad.
A "klaszikus" patkanymereg a veralvadasra hat, gyakorlatilag nem engedi hogy megalvadjon a ver, es igy altalaban belso verzesek miatti szervleallasokkal ol. Ami legyunk oszintek, nem kellemes halalnem. Ugyhogy, vidd allatorvoshoz, vagy usd agyon. Mindketto jobb neki, mint a kinhalal. De en azert az allatorvost ajanlom.
Megjegyzem, a szomszedok alltalaban nem patkanymereggel szoktak allatot mergezni, hanem fagyalloval. Mert az idegmereg es tenyleg percek alatt ol.
(Patkanymereg - levertseg - halal, fagyallo - gorcsok - halal.) Nekem kervenc cicamat mergeztek meg igy, tenyleg csak 10 percre engedtem ki... Meg haza tudott jonni, es a kezeim kozott halt meg. Ugyhogy sajnos mar tulsagoasan is tanult/tapasztalt vagyok mergezesugyben. :/
10:14 Az. Illetve, "ironia" Tudod, en Iron szarmazasu vagyok... Minden kegyetlen vetulete mellet, az is emberibb, mint az a gondolat-erzes, amit a "Nagy baj ha..." szeru, ide irni van ido, es penz, de amugy "Há, azt baj?" hozzaallas.
// Szoval, nem ketsegbeesett kerdes ,hogy "amig az allatorvoshoz viszem, mit tehetek hazilag?" hanem: "Nagy baj? Most emiatt cselekednem kellene? Nemar..." //
OFF:
Üsd agyon: Te vagy nem vagy kultúrember, vagy egyszerűen idióta, hogy lehet ilyet tanácsolni????
Van altató injekció a világon, meg sürgősségi ellátás is. Sürgősségi agyonütés meg annak járna, aki ilyeneket írogat, felháborító, a magyarázkodásod meg még büdösebb.
ON.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!