Mondanátok kutyafajtákat, az allábi felételek alapján?
- jelzőkutya, de őrző-védő ösztönök is lehetnek
- ne nyálazzon
- nyugodt legyen!!! de ettől függetlenül még lehessen vele labdázgatni pl (ne ugraljon ha jön vlki, es ne maszkaljon a vendégek után farokcsóválva)
- télen kinn lenne tartva
- 15-16 éves lány számára
border collie??? az még nekem is pörgős pedig nekem aussiem van...
a goldenek és labik akiket én ismerek nem őriznek házat, van amelyik egyáltalán nem van amelyik néha jelez..alapból nem elvárás a fajtánál a territoriális viselkedés.
Labrador .. házat örizni? No comment...
Németjuhász, belgajuhász, óriás schnauzer, bármilyen nagyobb méretü keverék.
a labrador az jó lenne egy 15-16 éves lánynak de se nem őrző se nem jelző kutyának nem való..
mondanám a német juhászt de azzal sokat kell foglalkozni és egy egy ilyen korú lánynak nem éppen szerencsés..
berni pásztor nagytestű ,okos ,és ha elmegy vki a kapu előtt biztos hogy ugatni fog..2 bernit is ismerek ,ugatnak nagyon de csak a kapu mögül nagy legények..jelző kutyának jó és termete miatt nem hiszem hogy bemennének..
haaa,a golden max jelzőkutya de az se,van egy környéken ugat,ha megnyitom a kaput akkor farok csóválva jön,pedig nem ismer.a bernink volt ő egyszer ráfogott egy bejövő ember kezére,és ugatott ők max a termetük miatt ijesztő.
N.juhász?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!