Magyar agár? (nemrövid)
Csillagom agaram anyukája még panelban nőtt fel. Az én agarantyúm is panelban kezdte, 4 hónap után költöztünk kertes házba. Azonnal szobatiszta volt, tudott pórázon közlekedni. Most hogy bejött a hideg, kimegy egészségügyi sétára a kertbe és utána áll a radiátor előtt és melegíti a füleit. Mikor már elég forró, akkor fekszik az ágyba.:))
Nyáron a kerti tevékenysége általában annyiból áll, hogy fekszik a homokban. Csak akkor rohangál, ha valami esemény van a kerítésnél. Mikor a mezőre kimegyünk futni, akkor viszont 60-nal száguldozik. (Lemértem:))
A gyerekeket imádja, kimondottan keresi a társaságukat.
Szerintem bátran vágj bele. Csak ne mozgasd 4-5-6 órát, mert nagyon fogja utálni:))))
A legjobb választás!!!!
Az én kutyám is onnan van. A földkerekség legszebb magyar agara! :))) (Nem csak számomra)
Orsi mindenben segít a gazdiknak, bármikor fordulhatsz hozzá.
Panelban tökéletes helye van, lusta kutya, mint ahogy korábban is mondták. Napi 14-18 órákat is elfekszik, alszik. Mozgatása rövid, de intenzív legyen.
Én bringa mellett futtatom. 6 hónapos kor előtt nem szabad. Felnőtt korban heti 3-4 alkalommal 10-15km. A kutyasuli a szocializáció miatt fontos lehet, mert legalább kiskorában lát kis méretű kutyát, így nem fogja összeszedni préda gyanánt a környékről őket.
Egyébként nyugodtan lehet kint is tartani, a magyar agár jelentős aljszőrzetet növeszt, egy jól szigetelt házban, amit szalmával megtömnek télen is elvan.
A Kucorgó-Dombi remek MEOE kennel, csak javasolni tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!