Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van valami rottweileres...

Van valami rottweileres sztoritok ami igaz is?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy rottweilerem és az emberek nagyon féltek tőle!! :) Nagyon szelíd volt csak este megváltozott és olyan éber kutya lett belőle...nagyon imádtuk ;D Nem tudtuk,hogy miért féltek tőle mert nagyon szelíd volt...a cigányok a ház közelét se merték megközelíteni :D Amikor vittük oltásra akkor az emberek mindig mentek el és közelíteni se mertek mert féltették a kutyájukat...meg persze magukat is :) Én meg nem bírtam felfogni,hogy miért rettegtek tőle XD De már rájöttem ;) Valami kis történetet írjatok ha van...előre is köszönöm a válaszokat :P
2011. nov. 19. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Van sztorim,hogy arra amire való ,kiváló kutya a roti..Ugyanez a kutya megvédett utcán, mikor kocsiból kiszállva akart megverni két keménykedő marharépa, mert ők nem adták meg az elsőbbséget az úton.Ahogy észlelte az ordítozást fenyegetést ,meg hogy kiszállok egyből cselekedett..A hátsó részben feküdt mint mindig és a jobbhátsó lehúzott ablakon ugrott ki,mert az nyitva volt a meleg miatt. Ha idejében ki nem szállok én is ,le sem tudom állítani, így egy fekszik paranccsal,méterre az egyiktől sikerűlt,de olyan ugrásra készen volt ,hogy én féltem ,hogy ha most nem jön elő a fejében a sok fegyelmező gyakorlat kórházba kerülnek és végén még engem meszelnek el jómagyar szokás szerint..Persze ezeket utólag gondoltam végig ,akkor felment a vérnyomás..

Volt is nagy riadalom anyázás,látván a nagy kutyát ,én meg mondtam nekik ,hogy nagyon lassan és csöndben üljenek vissza de azonnal... nemmomdanám ,hogy lassúak voltak, soványmalac vágtában visszabújtak a kocsijukba és elhúztak a francba.

A rotim meg aznap grillcsirkét kapott.

2011. nov. 20. 14:34
 12/18 A kérdező kommentje:
Nagyon jók ezek a sztorik :D Látom szeretitek a rottweilereteket...már akinek volt ;D Az utolsó sztori végén nevettem... :D Köszönöm a válaszokat!! :)
2011. nov. 20. 15:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Az aktuális kedvencem:

Anyukám állatorvosi rendelőben dolgozik asszisztensként. Hoztak hozzájuk egy alom rottweiler kölyköt farkat vágatni, 3 naposakat. Anya kivett egy kis szukát és megsimogatta a nyakát, mire a vak, süket, 3 napos kis vakarék morogva (jó, mondjuk kerregve) visszafordította a fejét és ráfogott a kezére. :)

2011. nov. 20. 16:09
 14/18 A kérdező kommentje:

Jujj ez de aranyos... :D

Most van nekünk egy 3,5 hónapos rottweilerünk és farok vágott^^ Olyan aranyos...már úgy tud ugatni *_*

2011. nov. 20. 16:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem nincs rossz tapasztalatom, rottweilerem van, és szelíd, mint a bárány, mégis félnek tőle, persze vmilyen szinten megértem. :) Néhány ismerősöm már (jó szándékból) rottweilerek szégyenének hívják, amiért ilyen barátságos. :)
2011. nov. 25. 02:05
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ :)

Biztos aranyos kutya

2011. nov. 25. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Aranyos volt, igen... :/ 1 hónapja el kellett altatni. :(

(Utolsó voltam)

2012. jan. 11. 09:38
 18/18 A kérdező kommentje:
Szegény :S
2012. jan. 13. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!