Bella ennyi idősen mire alkalmazható, korára tekinthető?
Ha úgy bánsz vele, ő lesz a legjobb barátod!
Ezen felül - csak rajta múlik - lehet belőle jó kis házőrző is, ha hajlandó lesz ugatni, jelezni, amikor jön valaki. A jelenlegi gondozója sokkal többet fog tudni mondani neked erről.
Bella ennyi idősen mire alkalmazható, korára tekinthető?
Kinek tetszik,a kutyám és miért?Sok vélemény érdekel a mentetemről,és rólam.
A kutyám:5 vagy 5,5 éves. 1 kutya 10-15 évig él,nagyon akarom kutyámat és többit.Sportoláshoz fiatal kutya kell,párhónapos 1 év körüli.
Én sem értem a kérdésedet. De ha jól sejtem, akkor egy középkorú labradorról van szó, akit örökbe akarsz fogadni.
Remélhetőleg egy nagyon jó társ lesz belőle, akivel nagyokat fogtok sétálni, és játszani. Kezdésnek legyen ennyi elég.
Egyébként nem bántásból, de tényleg furcsán fogalmazol, van egy másik kérdésed is Bellával kapcsolatban. Na azt még ennyire sem értem, kicsit figyelj oda jobban az érthetőségre és a fogalmazásra, mert így senki nem fog tudni értelmes választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!