Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudom, hogy hűséges a...

Honnan tudom, hogy hűséges a kutyám hozzám?

Figyelt kérdés
Meg,hogy mennyre hűséges
2009. máj. 10. 15:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hogyan érted azt, hogy hűséges? Nem értem a kérdést. Írj egy példát
2009. máj. 10. 15:06
 2/15 A kérdező kommentje:

Megvéd,szeret meg ilyenek ezt honnan lehet megtudni?

Kíváncsi vagyok nektek mit jelent az ha egy kutya hűséges,nekem van egy véleményem de nektek mi?nektek hűséges a kutyátok hozzátok?és ha igen honnan tuddjátok?

2009. máj. 10. 15:13
 3/15 anonim ***** válasza:

ersze h hűséges :D csak elég ha egy ember káromkodik / rosszul szól hozzám akk azt az embert már nem egy könnyen veszi a szívébe

Megvéd mindenkitől!

Védi a házat stb..

Neked mi a véleményed erről?

2009. máj. 10. 15:23
 4/15 A kérdező kommentje:

Szerintem egy hűséges kutya:

Megvéd

Nem szökik el az első adandó pillanatba ugy hogy vissza se néz

Hallgat rád

Szeret veled lenni

stb.

valami ilyesmi szerintem egy hűséges kuyta

szerintetek?

2009. máj. 10. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:

ez mind nevelés kérdése ... ha megtanitod neki akkor visszajön, ha hivod... megvéd ha tudja hogy kell, stb.

hogy szeret-e, hűséges-e? ha te vagy neki a falkavezér akkor ragaszkodik hozzád ... nem kell ebbe emberi érzelmeket belekeverni

2009. máj. 10. 16:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát figyelj...neked nem fogok hazudni, elképzelhető hogy a kutyád megcsal!
2009. máj. 10. 17:03
 7/15 A kérdező kommentje:
megcsal?
2009. máj. 10. 17:29
 8/15 anonim ***** válasza:

A kutya nem ember, hanem kutya. Nem tudod emberi mértékkel mérni, nem érez emberi érzelmeket.

Ha a gazdája vagy, ha "tisztel" (nem emberi értelemben) akkor szótfogad, odajön, hiányzol....

De ezek nem emberi érzelmek.

2009. máj. 10. 20:50
 9/15 anonim ***** válasza:

Elég szomorú, hogy ezt a kérdést fórumon kell feltenned...

Ha van egy szerelmed, honnan tudod, hogy szeret és hűséges? Tudni sosem tudhatod 100%-ra, csak érzed a tekintetéből, a mozdulataiból, a beszédéből, abból, ahogy hozzád ér.

A kutyák igenis nagyon tudnak szeretni és ragaszkodni, függetlenül attól, hogy vezényszóra behívható-e vagy sem meg egyebek.

Az enyém egy kb. 5 éves beteg malamut keverék, mentett kutya. Amikor az utcán megvéd a randalírozó fiatalaktól, amikor este úgy alszom el, hogy tudom, ott fekszik ajtó előtt gombócban és vigyáz rám, amikor egy kedves szóért lecsücsül elém és néz rám azzal a bájos, meleg, barna szemeivel és bújik a simiért, amikor hazajövök egy-egy hosszabb napról és seggriszálva rohan elém a kapuba, vagy amikor elmegyek reggel, és hallom az utcán, hogy sír utánam, na akkor tudom, hogy igen, valamit jól csinálok, mert szeret, hiányzom neki, hálás, örül nekem, és igen, végülis kimondhatjuk: hűséges.

Ha ilyen dolgokon stresszeled magad, hogy hűséges vagy nem hűséges, szerintem nem jól közelíted meg a kutya dolgot... de lehet én értelmezem rosszul a kérdésed.

2009. máj. 10. 22:23
 10/15 A kérdező kommentje:

Az én kutyám hűsegés tudom érzem!

Csak arra vagyok kíváncsi nektek mit jelent az hogy hűséges kutya!Meg hogy a ti kutyátok ezt hogy mutatja ki?

Csak a kérdést nem egyes számba akkartam írni :S

És nem tudom miért szogy morú ez a kérés !

2009. máj. 11. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!