Honnan tudom, hogy hűséges a kutyám hozzám?
Megvéd,szeret meg ilyenek ezt honnan lehet megtudni?
Kíváncsi vagyok nektek mit jelent az ha egy kutya hűséges,nekem van egy véleményem de nektek mi?nektek hűséges a kutyátok hozzátok?és ha igen honnan tuddjátok?
ersze h hűséges :D csak elég ha egy ember káromkodik / rosszul szól hozzám akk azt az embert már nem egy könnyen veszi a szívébe
Megvéd mindenkitől!
Védi a házat stb..
Neked mi a véleményed erről?
Szerintem egy hűséges kutya:
Megvéd
Nem szökik el az első adandó pillanatba ugy hogy vissza se néz
Hallgat rád
Szeret veled lenni
stb.
valami ilyesmi szerintem egy hűséges kuyta
szerintetek?
ez mind nevelés kérdése ... ha megtanitod neki akkor visszajön, ha hivod... megvéd ha tudja hogy kell, stb.
hogy szeret-e, hűséges-e? ha te vagy neki a falkavezér akkor ragaszkodik hozzád ... nem kell ebbe emberi érzelmeket belekeverni
A kutya nem ember, hanem kutya. Nem tudod emberi mértékkel mérni, nem érez emberi érzelmeket.
Ha a gazdája vagy, ha "tisztel" (nem emberi értelemben) akkor szótfogad, odajön, hiányzol....
De ezek nem emberi érzelmek.
Elég szomorú, hogy ezt a kérdést fórumon kell feltenned...
Ha van egy szerelmed, honnan tudod, hogy szeret és hűséges? Tudni sosem tudhatod 100%-ra, csak érzed a tekintetéből, a mozdulataiból, a beszédéből, abból, ahogy hozzád ér.
A kutyák igenis nagyon tudnak szeretni és ragaszkodni, függetlenül attól, hogy vezényszóra behívható-e vagy sem meg egyebek.
Az enyém egy kb. 5 éves beteg malamut keverék, mentett kutya. Amikor az utcán megvéd a randalírozó fiatalaktól, amikor este úgy alszom el, hogy tudom, ott fekszik ajtó előtt gombócban és vigyáz rám, amikor egy kedves szóért lecsücsül elém és néz rám azzal a bájos, meleg, barna szemeivel és bújik a simiért, amikor hazajövök egy-egy hosszabb napról és seggriszálva rohan elém a kapuba, vagy amikor elmegyek reggel, és hallom az utcán, hogy sír utánam, na akkor tudom, hogy igen, valamit jól csinálok, mert szeret, hiányzom neki, hálás, örül nekem, és igen, végülis kimondhatjuk: hűséges.
Ha ilyen dolgokon stresszeled magad, hogy hűséges vagy nem hűséges, szerintem nem jól közelíted meg a kutya dolgot... de lehet én értelmezem rosszul a kérdésed.
Az én kutyám hűsegés tudom érzem!
Csak arra vagyok kíváncsi nektek mit jelent az hogy hűséges kutya!Meg hogy a ti kutyátok ezt hogy mutatja ki?
Csak a kérdést nem egyes számba akkartam írni :S
És nem tudom miért szogy morú ez a kérés !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!